Kabaktepe'den İBB'ye tepki: 'Sahtecilikle yönetemezsiniz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yönetimine ‘Fazilet Durağı’ yalanını kapatmak için mahkemeye sahte evrak vermekten soruşturma açılmıştı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB’nin sahte evrakları ile ilgili bir açıklama yaparak “İddiaları yalan! Evrakları sahte! İstanbul'u yalanla, algıyla, sahte evrak düzenlemeyle yönetemezsiniz! Ya iş-hizmet üretin ya da bırakıp gidin” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2021 22:46 GÜNCELLEME 10.03.2021 22:48 GÜNCEL
Kabaktepe'den İBB'ye tepki: 'Sahtecilikle yönetemezsiniz'
Kabaktepe'den İBB'ye tepki: 'Sahtecilikle yönetemezsiniz'

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve yönetimine 'Fazilet Durağı' yalanını kapatmak için mahkemeye sahte evrak vermekten soruşturma açıldığını sosyal medyadan yazmıştı. Göksu, 'Organize Kötülük' dediler kendileri 'Evrak Sahtecileri' oldular. Bu 'Yalan Rüzgârı'na milletimizle 2024'te son vereceğiz inşallah" demişti.

"YA İŞ-HİZMET ÜRETİN YA DA BIRAKIP GİDİN"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, mahkemeye sahte evrak vermekten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yönetimine soruşturma izni verilmesiyle ilgili Göksu'nun açıklamasını alıntılayarak şunları söyledi: "İddiaları yalan! Evrakları sahte! CHP'li İBB Başkanı Fazilet Durağı'ndan bir durak öteye gidemiyor. Bu kadar 'organize' yalan serisi pembe dizilerde bile yok! İstanbul'u yalanla, algıyla, sahte evrak düzenlemeyle yönetemezsiniz! Ya iş-hizmet üretin ya da bırakıp gidin."

 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Serin 3 yıl önce Şikayet Et
    chpnin hedefi hizmet değil kargaşa kaos
    Cevapla
  • Namik 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha yeni geldik. Acele etmeyin. Acımıycak.
    Cevapla
  • dogrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    akpartinin genclere inmesi lazim 35 yasin altina daha dogru hitap etmesi gerek liyakati gozetmesi gerek
    Cevapla
  • HamsuyeMisuna 3 yıl önce Şikayet Et
    Riv Riv Riv
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Katılıyorum Başkanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR