Diyarbakır'da bir camiye giren hırsız, yaklaşık 8 bin lira değerindeki ses cihazını yanında getirdiği kefen bezine sarıp kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Bağlar ilçesinde bulunan bir camide yaşandı. Edinilen bilgilere göre, ezan okumak için camiye gelen caminin imamı, ses cihazının olduğu odaya girince cihazın yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kameralarını izleyen imam, ses cihazının bir kişi tarafından çalındığını gördü.

Görüntülerde, hırsızlık şüphelisinin elinde bir poşet ile namaz kılmak bahanesiyle camiye girdiği görülüyor. Söz konusu camide bir süre dolanan hırsızlık şüphelisi, kimselerin olmamasından faydalanarak ses cihazının olduğu caminin ikinci katına doğru yöneliyor. Bir süre ses cihazının olduğu odada bekleyen şüpheli, daha sonra yanında getirdiği kefen bezine 8 bin lira değerindeki ses cihazını sarıp camiden ayrıldığı görülüyor.

Cami cemaati, zanlının bir an önce yakalanmasını isterken, güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • zekeriya 17.03.2021 00:25
    Calinabilecek her sey kilitlenmeli, cok basit.
  • Ya hakk 17.03.2021 00:22
    İnsanı eğit insanı hala anlamıyorsunuz camiydi bölmeydi konuşuyorsunuz
  • Dadaş25 16.03.2021 23:12
    Camilerin namaz vakitleri haricinde namaz kılınması için küçük bir bölme yapılıp sadece o bölgenin açık kalarak bu tür hırsızlıkların önüne geçilebilir. Böylelikle vakit dışındada halk namaz kılınabilir.
  • ademoğlu 16.03.2021 22:17
    cami kapalı olurmu diyorlar ...olmasa böyle oluyor..
  • Caner 16.03.2021 21:44
    Camiler vakit namazları kılındıktan sonra kapatılmalı
Daha fazla yorum görüntüle