Tarafsız Bölge'de Altan Tan'ın Kürt sorununun nedenlerinden birine Atatürk'ün politikalarını göstermesiyle Hulki Cevizoğlu, kendisiyle sert bir tartışma yaşadı ve ardından programı terk etti.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de, HDP'ye açılan kapatma davası masaya yatırıldı.

Programın konuklarından eski milletvekili Altan Tan, Kürt sorunun nedenlerinden birini Atatürk'ün o dönem uyguladığı politikalara bağlayınca, gazeteci Hulki Cevizoğlu'da Tan'a tepki gösterdi.

"PKK PROPAGANDASI YAPILIYOR"

Altan Tan'ın önermelerine kızan Cevizoğlu, "Ben bu cahilce sözleri dinlemek zorunda mıyım? Tarihten uzak, gerçek dışı propagandaya alet olmak zorunda mıyım? Atatürk hakkında gizli hakaretlerin olduğu.. 1930'larda Kürt yok denmiş.. Atatürk Kürtlerden Kürt kardeşlerim diye bahsetmiştir. PKK propagandası yapıyor. Ahmet Hakan müdahale etsene." dedi.

AHMET HAKAN: NE DİYORSUN YA KENDİNİZE GELİN

Altan Tan kendisine "Cahil sensin." diyerek karşılık verirken, Hulki Cevizoğlu, elelştirilerini sürdürdü. Bu arada Ahmet Hakan dahil konukları bu konuda sessiz kalmakla itham edince diğer konuklar da tepki gösterirken, Ahmet Hakan "Ne diyorsun ya, burada kimse PKK propagandası yapamaz, kendinize gelin." diyerek karşılık verdi

HULKİ CEVİZOĞLU PROGRAMI TERK ETTİ

Tartışma sürerken Ahmet Hakan reklama gitti, Hulki Cevizoğlu da programdan ayrıldı.

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Gürbüz 24.03.2021 12:02
    H.Cevizoğlu'nun tepkisi, aslınada A.Hakan'dan gelmesi lazımdı. Bunu bir defa atlamayalım.
  • Türkdoğan 23.03.2021 22:33
    Adam pkk ya terör örgütü diyemedi daha nasıl yapacak terör propagandası. Hakanda hulkiyi konuşturmuyor adan programı terketmeyip ne yapsın. Orada ki en adam gibi adammışsın Hulki Cevizoğlu tebrikler...
  • Toprak 23.03.2021 17:13
    Buda çocuk gibi alışkanlık haline getirdi proğramı terketmeyi..bu kaçıncı oldu..terk edeceğine otur ağzının payını ver bir daha konuşamaz hale getir....yok çizdim amma oynamıyorum...
  • Kuzey57 23.03.2021 17:11
    Hulki cevizoğlu Altan tana sen milletvekilliği yaptın ben yapamadım diye ağlayan aciz bir yaratıktır. Bu arada altan tan da iyi bir halt değildir.
  • Bosna Hersekli 23.03.2021 17:10
    Benim guzel Turkiyemin aslinda hic bir insan haklari konusunda sorunu yok hic kimse yalan soylemesin. Sorun Turkiyeyi bolmek ayristirmak en sonunda da hepimizi birbirimize kirdirip yok etmek var. Olay bu kadar net. Turkiyede dunyanin en guzel demokrasisi mevcut bu bir gercek arastirin gorursunuz. Uyanik olun birbirinize kenetlenin. Bosnali kardesinizden selamlar. Allah yardimciniz olsun, gece gunduz kalbimiz Turkiye icin dua ediyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle