İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 7 katlı bir binanın yıkımı sırasında çatıda bulunan kedi aşağıya düştü, o anlar kameralara yansıdı.

İzmir’de, 30 Ekim’de meydana gelen büyük depremde ağır hasar alan binaların yıkımı devam ediyor. Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi’nde de yine ağır hasarlı bir binanın iş makinesi yardımıyla yıkımı yapılıyordu. O sırada binanın çatısına çıkan kedi, beton kalıbının yıkılmasıyla biranda aşağıya düştü. Kedinin düştüğü anlar ise bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Ağır yaralanan ve tedavi altına alınan kediye serum bağlandığı, durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • mesut 28.03.2021 23:50
    Timur biz derken kendini ve kendi soyunu kastediyor. Övdüğü avrupalıda 2 tane dünya savaşı çıkarıp milyonlarca insanın ölmesine sebep olan,afrikada insanlara zulmeden ,köle olarak onları kullananlar...ayaklanırlarmış ispanyada boğalar öldürülüyor vahşice ispanya avrupada değilmi kamil
  • Özkan 28.03.2021 23:50
    Timur senin yedi ceddin avrupalı her halde
  • Yüksel 28.03.2021 23:37
    timur senin ya beynin yok ya da gözlerin kör kulakların işitmiyor ya da hepsi sende mevcut sende birşeyler eksik
  • Misafir 28.03.2021 23:02
    Avrupayı öven timur aşağiliği git oraya seni burda kesmemisler malum ondan rahat konusuyorsun. Kaza diye bir kavram var . bu ülkede ki insanlarımızın merhametini batının neresinde bulabilirsin. Evet bazen bazi vicdansızlar çıkarlar . avrupada insan çocuk kiyimlari yaninda hayvan kiyimlarida çok fazla arastirmamissin bellesten sallıyorsun . git Avrupa'ya koçum sana ortak iyi bakarlar
  • Kagan 28.03.2021 22:49
    Tam atlamaya karar verdiginde demirin veya betonun arasina sıkışmış boraz takılınca dengesiz düşmüş. Sıkışmasa bu kadar hasar almazdi. Yine de en dogrusunu ALLAH bilir. Insallah sifa bulur.
Daha fazla yorum görüntüle