Ankara'da, motosiklet sürücüsü ve arkadaşı ile otomobil sürücüsü ve arkadaşlarının trafikteki kavgası cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, dün Çankaya ilçesi Bestekar Sokak'ta meydana geldi. Caddede ilerleyen 06 BP 9677 plakalı lüks otomobil, aynı güzergahta ilerleyen motosiklete hafif çarparak devrilmesine neden oldu. Yere düşen motosikletin sürücüsü ile arkada oturan arkadaşı, otomobil sürücüsü ile tartışmaya başladı. Otomobil sürücüsü ile arkadaşlarının otomobilden inmesi üzerine tartışma kavgaya dönüştü. Cep telefonuyla görüntülenen kavgada, motosikletteki 2 kişi ile otomobildekiler yumruk yumruğa birbirine girdi. Kavga sırasında eline kask geçiren araçtakilerden birinin, motosikletin arkasında oturan kişinin başında bulunan kaska vurması görüntüye yansıdı. Elindeki kaskla, motosiklette bulunan kişiye defalarca vuran kişi dikkat çekti. Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle son bulurken, tarafların şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • ufuk 31.03.2021 22:58
    Motorlu kuryeler çok hızlı ve dikkatsiz gidiyor insanların hayatını riske atıyorlar önlem alınmalı.Çoğu ekmek parası için hızlı gitmek zorunda buna üzülüyorum ama insan hayatı daha önemli tabi ki yavaş ve dikkatli gitmeleri gerekiyor.
  • emin uslu 31.03.2021 22:29
    <<<<sola dönüşler demek istedim.. düzeltirim..
  • emin uslu 31.03.2021 21:36
    Önlem alınmazsa motorcular trafiğin suç makineleri olacak.. plaka yabancı ne olduğu belli değil, trafik kurallarına uyma yok, sağa dönüşleri kesinlikle bilmiyorlar dar açıdan sağa dönüyorlar, Ters yönden geri dönmek bunlarda. sılalom yapmak bunlarda OOOHHH.. ÇİFLİK yollar kontrol yok bişe yok.. uyarsan kaldı başın belaya kaskları silah gibi kullanıp size kafa atmaya çalıyorlar... sıkı kontrol tek çözüm...
  • FM.. 31.03.2021 21:30
    Motorlu kuryeler hiçbir trafik kuralını uymuyor sonra saygı bekliyor. Şehir icinde sokak arasında ya da normal şeritte gidiyorum adamlar sağdan yarım metrelik yerden geçmeye çalışıyor.
  • Akıncı Imam 31.03.2021 21:04
    insan olun diyecem de İnsanların günahı ne...
Daha fazla yorum görüntüle