Türk bayrağının üzerine basan provokatör gözaltına alındı

Bursa'da yabancı uyruklu bir kişi Türk bayrağını yere serip üzerine bastı. Çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine provokatör gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2021 12:58 GÜNCELLEME 12.04.2021 12:58 GÜNCEL
Türk bayrağının üzerine basan provokatör gözaltına alındı
Türk bayrağının üzerine basan provokatör gözaltına alındı

Bursa'da, yabancı uyruklu H.S. (25), bir iş yerinin camından aldığı Türk bayrağını yere serip üzerine bastı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine H.S., gözaltına alındı.

Olay, dün merkez Osmangazi ilçesi, Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Suriye uyruklu H.S., bir iş yerinin camından aldığı Türk bayrağını yere sererek üzerine bastı. Bunu gören vatandaşlar tepki gösterdi. Tepki üzerine H.S., bayrağı yerden kaldırdı. Olaya çevredeki esnaf da müdahale etti. Olay yerindeki vatandaşlardan U.T., H.S.'nin elindeki bayrağı aldı. U.T., tartışma sırasında H.S.'ye yumruk attı. H.S., tepkiler üzerine olay yerinden kaçtı.

'PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR'

Yaşanan olayın ardından karakola giden U.T., H.S. hakkında şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelinin kimliğini tespit eden Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, evine gitti. Evinde gözaltına alınan H.S., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Ailesinin, polise çocuklarının psikolojik sorunlarının bulunduğunu söylediği öğrenildi. H.S.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

H.S.'nin bayrağa bastığı anlar ise, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde H.S.’nin bayrağı yere serdikten sonra üzerine basıp beklediği, vatandaşın tepki göstermesi üzerine olay yerinden kaçtığı görüldü.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet de seyrediyor.... ulan vur kafasina tasi da patlasin.....
    Cevapla
  • merttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen sınır dışı edilmesi lazım, insan olmayanlar ülkemize sokulmaması lazım.
    Cevapla
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Olayı gördüğü halde seyreden kişiler orada hemen psikolojik tedavisini neden yapmadınız. İstanbul olsaydı yerinde tedavisi yapılır bir daha Türk bayrağına basılımayıcağını ömrünün sonuna kadar unutmazdı.
    Cevapla
  • mmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda vatan kavramı yok, ellerinden alınmış, bir de iş yerlerinde patronlar köle gibi muamele ediyor adamlarda nefret körükleniyor. İnsana insan gibi davranmalı
    Cevapla
  • efe 2 yıl önce Şikayet Et
    defolsun gitsin. ekmek yediği kaba pisleyenlerin burada işi yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR