Meteoroloji'den İstanbul dahil 43 il için uyarı! Kuvvetli geliyor

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre; haftanın ilk günü İstanbul dahil olmak üzere 43 ilde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2021 23:12 GÜNCELLEME 18.04.2021 23:14 GÜNCEL
Meteoroloji'den İstanbul dahil 43 il için uyarı! Kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den İstanbul dahil 43 il için uyarı! Kuvvetli geliyor

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor.

Haftanın ilk günü İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Sinop, Artvin, Ardahan, Erzurum, Kars, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Tokat, Amasya, Çorum, Yozgat, Kayseri, Niğde, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Aydın, İzmir, Manisa ve Muğla'da sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

SALI GÜNÜ DE YAĞIŞ VAR

Salı günü ise Karadeniz'in batısı, Marmara Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE

Bölgedeki sıcaklıkların mevsim normallerinde olacağı öngörülüyor. Rüzgarın doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi beklenen bölgede İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde toz taşınımı nedeniyle olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU






YORUMLAR 2
  • GÖRELE 2 yıl önce Şikayet Et
    Yağdır Mevlam Su
    Cevapla
  • murtaza 2 yıl önce Şikayet Et
    meteoroloji bu aralar tutturamıyor, sözde geçtiğimiz haftada yağışlı gösteriyordu, fakat yağmadı, eminim bu hafta tutturur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR