Beşiktaş'ta cep telefonuna bakarken kaza yapan otobüs şoförü tutuklandı

Beşiktaş'ta cep telefonuna bakarken kaza yapan otobüs şoförü tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2021 23:25 GÜNCELLEME 21.04.2021 23:26 GÜNCEL
Beşiktaş'ta cep telefonuna bakarken kaza yapan otobüs şoförü tutuklandı
Beşiktaş'ta cep telefonuna bakarken kaza yapan otobüs şoförü tutuklandı

Beşiktaş'ta cep telefonuyla ilgilenirken bariyerlere çarpan ve bir yolcunun ölümüne neden olan belediye otobüs şoförü sevk edildiği mahkemece “taksirle adam öldürmek” suçundan tutuklandı.

Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı'nda sabah yaşanan kazada çift katlı belediye otobüsü alt geçitten geçerken kontrolden çıkarak bariyerlere çarpmış, bariyerlerden kopan parça otobüsün içerisine girerek Sevgi Yamaç Yalçın'ın ölümüne, Münir B.'nin yaralanmasına neden olmuştu.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Kaza sırasında telefonla ilgilendiği belirlenen otobüs şoförü Baki T. polis ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki adli işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece “taksirle adam öldürmek” suçundan tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Arac sürerken telofon kullanmamayi bizim halkimza her Televizyon kanali her gün bir saat egitim verse bile yine kullanirlar..Bize bin kere degil hayatimizin sonuna kadar söyliyceksin duyariz tabiki anlarizda aptal degiliz yani oda ne demek.! ama uygulamayiz..Bir kere söylemek ile anlayan tek millet almanlardir..
    Cevapla
  • bay e 2 yıl önce Şikayet Et
    adalete bir alkış
    Cevapla
  • A Demba ba 2 yıl önce Şikayet Et
    Her meselenin altında Müslümana yakışır şekilde yaşamayı bilmemek yatıyor. Gerisi hava civa.
    Cevapla
  • Başkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekildeki bariyerler Avrupa ülkelerinde yasaklandı.Şehirler arası otoyollarda da meydana gelen ölümlü kazaların çoğu bu şekildeki bariyer sisteminden kaynaklı.En doğru şekil bariyer sistemi gergin olan çelik halat bariyer sistemidir.
    Cevapla
  • Cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumların çoğu laf olsun diye yazılmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR