İstanbul'un Fatih ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Çok sayıda araç ve iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, silahlı şahsın kurşun yağdırdığı anlar kameraya yansıdı.

Balat, Çınçınlıçeşme Sokak'ta dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı çatışma çıkmış, çatışmada araçlara, binalara ve iş yerlerine kurşun isabet etmişti. Ölen ya da yaralanan olmadığı çatışmaya karışan şüpheliler kayıplara karışmıştı. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürerken, çatışma anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Çatışma anı kamerada

İki grup arasında yaşanan silahlı çatışma saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, bir gencin silah sesini duyduktan sonra sokak üzerindeki dükkana kaçtığı görülüyor. Siyah ticari bir aracın arkasında duran şüphelinin karşı gruba ateş açtığı görülüyor. Şüpheliler daha sonra gözden kayboluyor.

Yorumlar 59 Yorum Var
  • Sabahın bir sahibi 26.04.2021 13:11
    O ülkenin en güzel insanlarini 12 Eylülle birlikte tasfiye ettiler. O güzel insanlar o güzel atlarına binip gittiler. Geriye magandalar türedi. Bu küçük mafya özentisi cakallar devletin parmağı olmadan bu işi yapamaz. Bol şanslar size..
  • Serhat 25.04.2021 16:24
    Yakup sacma sapan genelleme yaparak insanlari belli bir kitle üzerine yığma. Sokakta gezen cok düzenbaz cüppeli gördü bu memleket. Insanları dış görünüşleri ile yargılayan bir insan nasıl adaletli düsünebilir merak ediyorum.
  • İsmail Çelik 25.04.2021 16:08
    Devletimiz biraz guclense hesap sorar şuan gucu yetmiyor
  • Güzel İnsan 24.04.2021 20:57
    öyle bie ceza vereceksinki kimsenin aklının ucundan bile geçemeyecek.nedir bu yaa önüne gelen kurşun yağdırıyor sokaklarda.
  • Yakup Mil 24.04.2021 20:41
    Hakimler neden bunlara gerekli cezaları vermiyor? Dikkat edin dövmeli tiplerin çoğu böyle yasa dışı hayat yaşıyorlar, bunlara artık bir dur denilmesi lazım.
Daha fazla yorum görüntüle