Gaziantep'te, ellerine pompalı silahları alıp yol keserek iki kişinin cep telefonunu gasp eden şüpheliler emniyetin başarılı çalışması sonucu yakalandı.

Olay, Şahinbey İlçesine bağlı Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiler göre, iki şüphelinin ellerine aldıkları pompalı tüfeklerle yoldan geçenlerin önünü keserek cep telefonunu gasp ettiği ihbarı üzerine bölgede inceme yapan ekipler bir iş yerinin güvenlik kamerasını incelediklerinde iki şüphelinin kimliklerini belirledi. Görüntülerde şüphelilerinden biri önünü kestikleri mağdura doğrulttukları pompalı tüfek ile korkutarak cep telefonunu istedi. Korkuyla ne yapacağını şaşıran mağdur cep telefonunu verdi. Gasp gerçekleştiren şüpheliler daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilen görüntüleri inceleyen ekiple şüphelilerden bitinin Y.T. olduğunu tespit etti. Eve gelen polisleri görerek kaçmaya başlayan Y.T ile ekipler arasında kısa süreli yaşanan kovalamaca sonucu mahalle arasında kıskıvrak yakalandı.

Üzerinde 2 cep telefonu çıkan şüpheli Y.T. gözaltına alınırken polis diğer şüphelinin yakalanması çalışmasını sürdürüyor.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Göktürk 03.05.2021 12:48
    mahkemenin ön kapısından polis içeri sokar polis binadan çıkmadan hırsızlar çıkar böyle adaletin
  • Arz ederim Reis 02.05.2021 12:28
    Bunları serbest bırakan savcı Acilen atılmalı
  • OSMANLI XXX 01.05.2021 23:17
    Bu ülkede tv lerin bir çoğu hepsi değil türk gençliğini hatta köydeki masum yaşlı dini bütün insanların bile ruhunu bozdu hiç bir hükümet yetkiliside dur demiyor RTÜK zaten tvde iyi programa yapana ceza veriyor mafya hırsızlık çete çapkınlık eş aldatma veya bir adada kızlı erkekli islama aykırı programlar hiç ses çıkarmıyor ne menem devlet ne biçim RETÜK
  • Salahattin ADANA 01.05.2021 23:12
    Aşağıdaki ifadem yorumdur ve daha önceki vukubulan hadiselerdeki sonuç benzeridir.
  • Vatan sever 01.05.2021 23:11
    Vay be adam silah la tehtit ediyor ve serbes kalıyor vay türkiye 'nin haline
Daha fazla yorum görüntüle