Canan Kaftancıoğlu, İsrail protestolarından rahatsız oldu!

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, İsrail'in Filistin'e saldırılarına yönelik İstanbul'da düzenlenen protestolara tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2021 04:15 GÜNCELLEME 12.05.2021 04:27 GÜNCEL
Canan Kaftancıoğlu, İsrail protestolarından rahatsız oldu!
Canan Kaftancıoğlu, İsrail protestolarından rahatsız oldu!

İsrail ordusunun Doğu Kudüs'te Müslümanlara yönelik şiddeti sonucu 32 kişi hayatını kaybetti.

Bölgede İsrail hükümetinin sivil halka yönelik şiddeti devam ederken Türkiye'de yönetim; olayları önlemek, dünya kamuoyunu harekete geçirmek için yoğun bir diplomasi trafiğine başladı.

İSTANBUL'DA DESTEK KONVOYU

Diplomasi trafiğinin yanında Türk halkı Filistinli mazlumların yanında olduğunu göstermek için sokaklara dökülerek İsrail'in devlet terörünü protesto etti.

Özellikle bu gece İstanbul'daki yoğun katılımlı protestolarda binlerce araçla oluşturulan konvoy dikkat çekti.

KAFTANCIOĞLU PROTESTOLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Bazı kesimler ise bu dayanışmadan rahatsız oldu.

Onlardan biri de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu oldu.

İstanbul İl Başkanı, İstanbul'daki protestolara katılmak üzere evlerinden çıkan vatandaşların oluşturduğu konvoydan görüntüler paylaşarak tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu, "An itibariyle Tarlabaşı Bulvarı...Geçtim gaz sıkmayı(-ki olmasın), ceza yazmayı Filistin’li mazlumlara yardımcı olmanın 1. yolunun önce kendi ve toplum sağlığını korumaktan sonra da kurallara uymaktan geçeceğini hatırlatacak 1 tane bile polis, görevli yok." ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE'DEN TEPKİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İsrail'e karşı yapılan protestolardan rahatsız olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na sert tepki gösterdi.

Kabaktepe paylaştığı mesajında, "Polisimize taş atanlara bakın, Filistin’e destek verenlere karşı polisi göreve çağırıyor. Kudüs’te onuru çiğnenen kadınlara, öldürülen çocuklara gözlerini kapatanlara bakın, sözleşme üzerinden kampanya başlatıyor. Merhametiniz yok biliyoruz; gölge etmeyin başka şey istemiyoruz." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 164 TÜMÜ
  • YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ablam kripto olduğundan rahatsızlığı soya çekimden geliyor. Anlayışla karşılayalım, mazlumları savunacak değilya, kendi soyu-sopu olan artık Ermeni yi mi? Siyonisti mi? savunmak varken mazlum Filistinli çocukları niye savunsun. Bundan dolayı bunlardan bizim gibi davranmalarının beklemek saflık olur. Küfür tek millettir, Vesselam.
    Cevapla
  • Kelle 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın kripto ermeni. En büyük hayalide büyük ermenistan. Bunun olabilmesi için bu planın yahudilerin arzı mevud planı ile birlikte yürümesi lazım. Yani vatanımızın elimizden gitmesi bizim ölmemiz lazım. Ben binlerce kelle almadan gitmem Biiznillah.
    Cevapla
  • Sanane 2 yıl önce Şikayet Et
    Canan kökeninde dolayı rahatsız olmuştur gezi zekali
    Cevapla
  • TATAR REMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM nurunu tamamlayacak inşaallah istemesenizde vesselam.
    Cevapla
  • Reis C* 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK demek ERMENİ ve YAHUDİ demektir Kısaca İçimizdeler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR