Başkan Erdoğan'dan sürpriz görüşme!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2021 18:11 GÜNCELLEME 18.05.2021 18:36 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan sürpriz görüşme!
Başkan Erdoğan'dan sürpriz görüşme!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. 

Görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Hakikat DEVRİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiye eskide kaldı zulüm günleri geride kaldı Milletimiz az şikayet ÇOK ŞÜKÜR EDERSE daha bereketli günler Gelecektir AZ ŞÜKÜR çok ŞİKAYET OLURSA felakete hazır olsun herkes
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    BİZİM EFKARIMIZ büyük DEVLETİMİZE CANIMIZ MALIMIZ FEDA OLSUN HEM VALLAHİ HEM BİLLAHİ
    Cevapla
  • Hüseyin35 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca bir oyuna geldik. Senaryoyu yazanlar soruyordu, siz Türk müsünüz müslüman mı? Cevap veriyorduk her ikisi de. Istedikleri cevabı alamayanlar bu kez hangisi önceliğiniz, diye soruyordu. Ne cevap verirsek verelim Inancımızla milliyetimizi kavga ettirmeye çalışıyorlardı. Rahmetli Türkeş "Tanrı dağı kadar Türk, Hira dağı kadar müslümanız" dese de, Seyyit Ahmet Arvasi Türk İslam ülküsü adlı eserinde çok guzel izah etse de malesef tesirli olmadı. Nihayet yaşadığımız iki musibet bizi birbirimize tanıtmaya yetti. Allah birliklerini daim eylesin. Süleyman Soylu üzerine oynanmak istenen oyunlara fırsat vermesin. Allah Soylu Bakanımıza da güç, kuvvet ve gayret versin inşallah.
    Cevapla
  • Şahinbey 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin kardeşim
    Cevapla
  • İrfan 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah, Rabbim nazarlardan korusun
    Cevapla
  • Ak şemsettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok acil yeni anayasa Ülkemizin Bekasına uygun terörist ve terör sevicilerine geçit vermeyen bir anayasa Devlet otoritesine zarar veren her türlü eylem ve söyleme yönelik anayasa iftira düzeni bozma Devletin işleyişine engel olacak kıskançlıkla ilgili yasalar inşaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR