İYİ Partili Türkkan paylaştı, yaşlı kadının para aldığı şahıs oğlu çıktı

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Rize'de Havva Sevgen'e provokasyon için para verdiğini iddia ettiği şahıs yaşlı kadının öz oğlu çıktı

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2021 21:58 GÜNCELLEME 22.05.2021 21:59 GÜNCEL
İYİ Partili Türkkan paylaştı, yaşlı kadının para aldığı şahıs oğlu çıktı
İYİ Partili Türkkan paylaştı, yaşlı kadının para aldığı şahıs oğlu çıktı

Rize'nin İkizdere ilçesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e soru sorduktan sonra susturularak bölgeden hemen uzaklaştırılan Havva Sevgen'in birinden para aldığına dair sosyal medyada dolaşan videolardaki şahıs öz oğlu çıktı.

Ailenin kasıtlı olarak paylaşıldığı düşünülen video için suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz gün bir dizi ziyaret için Rize’ye geldi. İlk olarak İkizdere ilçesini ziyaret eden Akşener burada halkın tepkisi ile karşılaştı.

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, kendisine ulaşan Havva Sevgen’in bir şahıs ile para alışverişi ettiğini iddia eden videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımında ise "Çocuklar Havva ablanızın parasını niye eksik verdiniz’" ifadelerine yer verilen video hakkında bir anda "AK Parti’den soru sorması için para aldı" algısı oluşturularak video başka hesaplardan da paylaşılmaya başlandı.

Videoda Havva Sevgen’e para verdiği iddia edilen şahıs ise öz oğlu Memet Tarık Sevgen çıktı. Ailenin kasıtlı olarak paylaşıldığı düşünülen videoyu çeken ve paylaşımı ile ‘AK Parti’den para aldı’ algısı oluşturmaya çalışan milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

YORUMLAR 318 TÜMÜ
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    İlerde göçmen olmayan var mı?
    Cevapla
  • Tufanw 2 yıl önce Şikayet Et
    Marketlerde otobüslerde hep provakasyon iki kişi sohbet eder gibi bağırarak ya dincilere ya akp atarlar.birkaç gün önce şahit oldum .yaşlı teyze ver yansın ediyor.ditkatli olunmalı
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Fitnelik yapanlar acaba nasil uyku uyuyordur
    Cevapla
  • Salim 2 yıl önce Şikayet Et
    Peker'i de bunlar sahaya sürdü. Susurluk'dan, özellikle Ağar İçişleri Bakanlığından alındıktan sonra parlamadı mı? Dönemin İçişleri bakanı kimdi? Peker'in saldırdığı isimlere bakın 2'si ASALA'yı çökertenler, diğeri yani Başkan Soylu ise PKK'nın ülke içinde canını okuyan. Peker'in vatanı BEA'ya sartmasından belli değil mi?
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    baştan sona iftira her şeyleri bunların.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR