İzmir'in Buca ilçesinde bir alışveriş merkezinde alışveriş yapan kadının gizlice fotoğraflarını çeken tacizci, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Taciz mağduru kadının, gizlice fotoğrafını çeken kişiden şikayetçi olması üzerine polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Menderes Mahallesi'nde bulunan bir zincir markette meydana geldi. İddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, alışveriş yaptığı esnada S.A. isimli kadının yanına yaklaştı. Telefonunu eline alarak kadının gizlice fotoğraflarını çeken şahıs, daha sonra marketten çıktı.

Öte yandan meydana gelen olay marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntüde alışveriş yapan kadının yanına yanaşan kişinin elindeki telefonla gizli fotoğraf çektiği, daha sonra çektiği fotoğrafa baktığı görüldü.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen S.A.ve eşi Y.A., polis merkezine giderek şüpheliden şikayetçi oldu. Polis ekipleri, şüpheli şahsın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Not!!!!+ 28.05.2021 21:08
    Kusuravbakmayinda kimse kimsenin müslumanligini yorgulayamaz heleki tanimadan bilmeden sen simdi cok mu muslumansin yargiladigindan ayiptir be ayip kendi ailenize yapilmis gibi dusunup ona gore yorum yazin sizin gibiler devam ettikçe bu tacizler tacavuzler asla bitmez
  • Necati 27.05.2021 21:15
    Kadina laf eden erkekler demekki zihniyetiniz sapik vok yazik
  • Not 27.05.2021 21:13
    Herkez kadini suçlamış ama allah buyuk suclayanlar da tacizci kadar bes para etmez yazik yaaa allah sizide islat etsin
  • Murat 27.05.2021 15:52
    Ne oldu aceba fotoğraf çekti eline geçti canı sıkıldıkça fotoya mı bakıcak
  • Husam 27.05.2021 10:48
    Ateşe benzin koklatmak gibi ikisiderezil
Daha fazla yorum görüntüle