Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu! 600 polis katıldı

Gaziantep’te, 600 polisin katılımıyla eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu başlatıldı. Operasyonda 10 şahıs gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2021 17:49 GÜNCELLEME 09.06.2021 17:49 GÜNCEL
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu! 600 polis katıldı
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu! 600 polis katıldı

Gaziantep’te, uyuşturucu tacirlerine yönelik belirlenen çok sayıda adrese 600 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon başlatıldı. Polis helikopteri, zırhlı araçlar, insansız hava araçları ve özel harekat polis timlerinin katıldığı operasyonda 10 şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yeditepe, Beşyüzevler ve Güneykent mahallelerinde belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yaklaşık 600 polisin katılımı ve helikopter, zırhlı araç, insansız hava aracı ve özel harekat polisi destekli operasyonda 24 adrese baskın yapıldı.

AÇILMAYAN KAPILAR KOÇ BAŞLARIYLA KIRILDI 

Operasyonda önceden belirlenen adreslere özel harekat timleri eş zamanlı baskın düzenledi. Özel harekat timleri, açılmayan kapıları ise koç başlarıyla kırarak içeri girdi. Narkotim ekipleri ise girilen evlerde arama yaptı. Arama yapılan adreslerde bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken 10 şüpheli gözaltına alındı.

MAHALLELER ABLUKAYA ALINDI

Polis ekipleri ablukaya alınan mahallelerin giriş ve çıkış noktalarına da kontrol noktası kurdu. Kontrol noktasında durdurulan araçlarda da arama yapılırken, noktada durdurulan vatandaşlar Genel Bilgi Taraması’ndan (GBT) geçirildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR