Üst araması yapmak isteyen polisi bıçakladı!

Gaziantep'te çevreye rahatsızlık veren madde bağımlısı Yusuf Ö., ihbar üzerine gelen ve üzerini aramak isteyen polis memurunu boğazından bıçakla yaraladı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2021 13:58 GÜNCELLEME 16.06.2021 14:01 GÜNCEL
Üst araması yapmak isteyen polisi bıçakladı!
Üst araması yapmak isteyen polisi bıçakladı!

Olay, öğle saatlerinde Selimiye Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede uçucu madde kullanan kişinin çevredekileri rahatsız ettiği ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, Yusuf Ö.'yü uyararak üst araması ve kimlik kontrolü için yanına çağırdı. Yusuf Ö., üzerini aramak isteyen polislere bıçakla saldırdı, polis memuru Mehmet K.'yi boğazından bıçakladı. Olayın ardından kaçmaya çalışan Yusuf Ö., başka bir polis memuru tarafından ayağından tabancayla vurularak etkisiz hale getirildi. Bölgeye takviye polis ekipleri sevk edilirken, yaralı polis memuru Mehmet K., Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne, madde bağımlısı Yusuf Ö. ise Gaziantep Üniversite Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, yaralanan polis memurunun üst araması yapmak istediği sırada madde bağımlısı kişi tarafından bıçaklandığını ifade etti.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • GÖRELE 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür kişilerin toplumun içinde olmaması gerekir bunların tespit edilmesi çok zor şey değil ama maalesef içimizde dolaşıyorlar serseri mayın gibi bu da yaşam kalitemizi düşürüyor...
    Cevapla
  • ben 2 yıl önce Şikayet Et
    bizde yanlış uygulanıyor. biri arama yaparken diğer polis silahını çekip hazırda beklemeliydi. ayrıca araraken ellerini ve ayaklarını açtırması ve arkasını dönmesini sağlamalıydı. tabi bizim vatandaşlarda tuhaf. bir dolmuşta rast geldim. polis kimlik kontrolü yapıyor. kadının biri " her gün gidip geliyoruz. tanımıyormusunuz beni. ne durmadan kimlik soruyorsunuz" diye polise çemkirdi. artık kendini ne zannediyorsa bilmem.
    Cevapla
  • sefer 2 yıl önce Şikayet Et
    ah ah cok merhametliyiz , bu ülkede gercekten diktatörlük olacakti da görecektiniz
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayağına degil ellerine sıksaydınız bir daha kullanamasaydı mikrop...
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kafasına sıksaydınız memleket bir asayiş suçlusundan kurtulurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR