AK Parti'den açıklama: Provokasyonlara asla fırsat verilmeyecek

AK Parti Sözcüsü Çelik, İzmir’de HDP il binasında gerçekleşen saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik, '' Türkiye, huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan provokasyonlara asla fırsat vermeyecektir'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2021 16:59 GÜNCELLEME 17.06.2021 20:04 GÜNCEL
AK Parti'den açıklama: Provokasyonlara asla fırsat verilmeyecek
AK Parti'den açıklama: Provokasyonlara asla fırsat verilmeyecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir'in Konak ilçesindeki HDP İl Başkanlığına yönelik saldırıyı kınadı.
 

HDP İzmir il binasında çatışma: 1 kişi öldüHDP İzmir il binasında çatışma: 1 kişi öldü


'TÜM BOYUTLARIYLA ORTAYA ÇIKATILACAK'

AK Parti Sözcüsü Çelik yaptığı açıklamada, ''İzmir’de HDP İl binasında gerçekleşen saldırıyı ve cinayeti lanetliyoruz. Türkiye, huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan provokasyonlara asla fırsat vermeyecektir. Güvenlik güçlerimiz ve yargı teşkilatı hadiseyi tüm boyutlarıyla açığa çıkaracaktır. Türkiye terörle mücadelesini ve toplumsal huzuru bozmaya çalışan provokasyonlarla mücadelesini şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürecek, kamu düzeninin bozulmasına asla müsade etmeyecektir.'' ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 67 TÜMÜ
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu senaryoyu daha önceden de gördük bu oyunlara gelmeyiz
    Cevapla
  • B64 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay kesinlikle birileri tarafından planlanmış gibi görünüyor,izmir olmasıda zaten provokasyon olduğunun bir işareti ,kapıda göz yokmuymuş ,bodozlama eldivenli makinalı içeri Neden bırakmışlar?
    Cevapla
  • alican 2 yıl önce Şikayet Et
    Saldırı yapanlarda gene pkk'lıdırlar.pro-vak-asy-on.Amaç mağduriyet esası üzerine siyasi rant elde etmek.Santoro,hrant dink ve en yakın tarihte ise fetöcü asalakların işlediği karlov suikastı..Chp,iyi parti sp,ve hdp fitne yuvası olmuş.Reise olan kinlerinden dolayı batıya gönüllü ukşaklık ediyor bunlar..
    Cevapla
  • Türkiyem 2 yıl önce Şikayet Et
    alçak provakatörler
    Cevapla
  • Byd 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir provakasyon, perdenin arkasını iyi görmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR