CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk Tv'de katıldığı canlı yayında konuşan CHP'li Ali Mahir Başarır, HDP İzmir İl Başkanlığı'na yapılan saldırıdan dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tuttu. Skandal sözler sosyal medyada büyük tepki topladı. CHP zihniyetinin tehlikesi bu açıklamayla bir kez daha kendini göstermiş oldu. CHP'li vekilin bu açıklaması, HDP İzmir İl Başkanlığı binasında Deniz Poyraz'ın katledilmesi ve ardından Diyarbakır Hani'de AK Parti ilçe binasına yapılan molotoflu saldırılarla birlik ve beraberliğe alenen kast eden şer odaklarının ekmeğine yağ sürdü.

HDP İZMİR İL BİNASINA SALDIRI

İzmir'in Konak ilçesinde HDP il binasına giren bir kişi, etrafa rastgele ateş açtı. Ofiste çalışan Deniz Poyraz'ı vahşice öldüren 27 yaşındaki O.G. polis tarafından gözaltına alındı.

AK PARTİ HANİ İLÇE BİNASINA SALDIRI

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde AK Parti Hani ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotoflu saldırı yapıldı. Molotoflu saldırı düzenleyen şahıs ile ona gözcülük yapan zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar 69 Yorum Var
  • ayhan 20.06.2021 21:24
    Bu adamın devlete Tsk ya attığı iftira halen ortada duruyor.Hesap sorulmazsa az bile konuşmuş derim bende.Bu ülke vatana,millete,dine,Allaha küfür edenler için cennet.
  • Nazmi 20.06.2021 18:06
    Sende Pkk yandaşın vatan hainlerine beraber oluyorsun.
  • Ahmet alan 20.06.2021 18:03
    Ağtalmısın bu oyunu göremeyecek kadar
  • Misafir 20.06.2021 01:10
    İftira eden Allahindan bulsun
  • fatih 19.06.2021 23:50
    cumhurbaşkanı bizim cumhurbaşkanımız sözüm ona gizli ya da açık vatan hainlerinin değil.nokta!!!!!
Daha fazla yorum görüntüle