İskele faciası: 2 işçi öldü, 2 işçi ağır yaralı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 6 katlı bina inşaatının 5. katında çalışan 4 işçi rüzgarın etkisiyle dengesini kaybederek iskeleden düştü. İşlerden ikisi hayatını kaybederken 2 işçi ise ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2021 20:09 GÜNCELLEME 19.06.2021 20:10 GÜNCEL
İskele faciası: 2 işçi öldü, 2 işçi ağır yaralı
İskele faciası: 2 işçi öldü, 2 işçi ağır yaralı

Olay, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 6 katlı bir binanın inşaatında çalışan ve 5. katta iskele üzerinde bulunan iskele rüzgarın etkisiyle sallanarak dengesi bozuldu. Dengesini kaybeden işçiler 5. Kattan yere düştü. İskeleden düşen dört işçiden ikisi ağır yaralanırken, 50 yaşındaki Osman Duman ve 35 yaşındaki yabancı uyruklu Mustafa Emino hayatını kaybetti. Yaralanan Enes Duman (23) ve Muhammet Emino (32) Gaziantep Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • alican 2 yıl önce Şikayet Et
    sende konuyu bilmeden saçmalamışsın dostum tam kırk yılımız geçti bu inşaatlardan.Sarkıntı iskeleye asla çıkmamda çıkmam.Ne tedbiri alacaksın.Hazrafen çelebi hibi kanatmı takıcan şimdi?Yada paraşütmü bağlayacan sırtına?halat kopmuş ne rüzgarı?..
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonucunda hiçbir şey olmaz. Nerede denetim, isg ve devlet! Müteahitleri o kopan halatlarla sallandırın. Olan hep garibana oluyor yazık ya yazık. Kursağınızdan nasıl geçiyor o kanlı paralar.
    Cevapla
  • alican 2 yıl önce Şikayet Et
    Gene halatlı vinç her yıl onlarca can kaybı.Allahınızdan bulun emi bu tür iskeleye izin veren yapı denetim ve çalışma bakanlığı bu garibanların vebalı boybubuzadır.Tek amaç bina sahibi veya müteahhit firma ayaklı iskele masrafı etmesin diye işçilerin canı önemli değil..
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşenlerden ikisi Suriyeli işçimi tedbir alacak, işçiye istersen çalış derler Alican kardeş doğru söylüyor
    Cevapla
  • Bir bilen. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne sacmalamışsin dostum.Ne alaka.Yapi denetimle,mutahitle..once isciler tedbir alcak.
    Cevapla
  • Murathan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tedbir yok halat bağlamamışlar yazık kendine acıyın
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen tedbirsiz önemsemiyorlar sonra da faica
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR