Duygu Delen cinayetinde yeni gelişme

Gaziantep'te 17 yaşındaki Duygu Delen'in ölümüyle ilgili yargılanan sanık yeniden tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2021 21:06 GÜNCELLEME 23.06.2021 00:36 GÜNCEL
Duygu Delen cinayetinde yeni gelişme
Duygu Delen cinayetinde yeni gelişme

SON DAKİKA HABERİ: Duygu Delen'in ölümüne ilişkin 10. Ağır Ceza Mahkemesinde 16 Haziran'da görülen davada, tutuklu sanık Mehmet K'nin "ev hapsi" ile tahliye edilmesine ilişkin tahliye kararına Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan itirazı, bir üst mahkeme sıfatıyla inceleyen 11. Ağır Ceza Mahkemesi kararını verdi.

Mahkeme, itirazı yerinde bularak, mevcut delil durumu ve sanığın tutuklulukta geçirdiği süreyi dikkate alarak, sanığın tekrar tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.

DUYGU DELEN CİNAYETİ

Gaziantep'te 13 Ağustos 2020'de Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın 4'üncü katından bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin 17 yaşındaki Duygu Delen olduğu belirlenmişti. Evde bulunan Mehmet K. (20) tutuklanmıştı.

Mehmet K. hakkında "çocuğun kasten öldürülmesi" suçundan ağırlaştırılmış müebbet ile "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "hakaret" ve "konutta yağma" suçlarından çeşitli oranlarda ceza istemiyle açılan davada mahkeme keşif kararı vermiş ve olay yeri inceleme uzmanı, fizik mühendisi, adli tıp uzmanı ve bilgisayar teknolojisi uzmanından oluşan heyet, 19 Mart'ta olayın meydana geldiği sanık Mehmet K'nin evinde keşif yapmıştı.

Tutuklu sanık Mehmet K'nin 16 Haziranda ev hapsi kararıyla tahliyesine karar verilmiş, aynı gün Cumhuriyet Başsavcılığınca karara itiraz edilmişti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Caner Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendine çeki düzen versin. çocuklarımıza Allahın emirlerini iyi öğretelim. En etkili öğretmen Anne ve Babalardır.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Toplum iyice kokuştu. Bir kızın evinde gece başka bir erkekle ne işi olur yada tersi... Aile düzeni kalmadı... Cinayetlere alışacaz artı.
    Cevapla
  • Antepli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaçmadıysa yakalarsınız!
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi böyle görünür yakın bir suç durumu varken şüpheli suçluyu tahliye eden mahkeme heyetinin de incelenmesi gerekmiyor mu? Siz, alabildiğine, kim adına bu kadar sorumsuzca kararlar verebiliyorsunuz? Türk Milletine olmadığı belli, nereye, neye güveniyorsunuz?
    Cevapla
  • Dursun 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben hak, hukuk, adalet öldü demiştim ama heralde yeniden dirilttiler bu adalet yarın veya birgün herkese hakime savcıyada lazım herkes aklını başına alsın zaten edep haya utanma ahlak kalmadı gibi Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR