Türkiye'nin gözü bu toplantıda! Bayram tatili kaç gün olacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda milyonlarca kişinin beklediği bayram tatili süresi de karara bağlanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2021 00:44 GÜNCELLEME 05.07.2021 00:44 GÜNCEL
Türkiye'nin gözü bu toplantıda! Bayram tatili kaç gün olacak?
Türkiye'nin gözü bu toplantıda! Bayram tatili kaç gün olacak?

Kabine toplantısında, Kovid-19 aşı programı ve bayram tatilinin süresi başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların ele alınması bekleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması öngörülen toplantıda, 3. doz aşılama ve ülke genelinde aşı programında gelinen noktanın değerlendirileceği, aşı programının Kovid-19 vaka sayılarına etkisi ve yerli aşı çalışmalarının da görüşüleceği tahmin ediliyor.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Bayram tatili süresinin de belirlenmesi beklenen toplantıda, turizm sezonuna ilişkin beklentiler ile bu kapsamda alınan tedbirlerin masada olacağı öngörülüyor.

Güvenlik ve dış politikaya ilişkin konuların da görüşülecek gündem maddelerinden olacağı toplantıda, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından, yurt içi ve sınır ötesinde terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlara ilişkin Kabine'ye bilgi verilmesi bekleniyor.

Toplantıda, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nda KKTC'ye yapılacak ziyaret öncesinde, bölgesel ve küresel gelişmelerin de ele alınacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Polis ailesi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm bayramlarda polislerin izinleri kapatılır, ek görevler ile birlikte iki katı görev yapılır. Bayramda çalışan kamu görevlilerinin tamamı iki katı mesai ücreti alır,ancak polisin hiç bir zaman mesai ücreti olmadığı için bu haklardan yararlanamaz.Kendi görevi yanı sıra diğer kurumların da görevlerini yürütür,örneğin zabıtanın denetim görevini, sağlıkçıların tüm covid-19 tedbirlerini polisler yürütüyor,karşılığını hiç bir zaman karşılığını da alamadı.Pandemide hayatını kaybeden polis sayısı sağlıkçıların neredeyse 3-4 katı.Sayın Cumhurbaşkanım polislerle ilgili verdiğiniz sözleri,polis aileleri olarak hala bekliyoruz, tek ümidimiz sizsiniz, sizden beklentimiz yüksektir.
    Cevapla
  • Hodrimeydan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tatil matik yok!!! Çalışın ayıp be biz 4 yıldır işsiziz!! İşinizin kıymetini bilin nankörler!!!
    Cevapla
  • ahmedi 2 yıl önce Şikayet Et
    Turizm canlanmasj için,küçük şehirlere para akışı için tatil şart.
    Cevapla
  • Devran 2 yıl önce Şikayet Et
    Turizim bayramım huzurlu mutlu olsun.haydi Bodrum'a Antalyama izmirime ankaram istambula ve ege bölgeme arkadaşlar yaşasın .
    Cevapla
  • ahmedi 2 yıl önce Şikayet Et
    11 gün olacak inşAllah
    Cevapla
  • Paol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayram günleri haricini birleştirmeyin zaten adam akıllı çalışan memur yok biraz vatandaşı düşünün vatandaş hizmet bekliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR