Elif Çakal'ın şüpheli ölümünde aranan 2 kişi teslim oldu

Sultangazi'de 15 yaşındaki Elif Çakal'ın şüpheli ölümüyle ilgili aranan 2 kişi teslim oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2021 14:15 GÜNCELLEME 09.07.2021 14:25 GÜNCEL
Elif Çakal'ın şüpheli ölümünde aranan 2 kişi teslim oldu
Elif Çakal'ın şüpheli ölümünde aranan 2 kişi teslim oldu

Sultangazi Cebeci Taş Ocakları mevkiinde uçurumda cesedi bulunan Elif Çakal'in ölümüyle ilgili soruşturmada ortaya çıkan görüntüler sonrası yanındaki 2'si kadın 4 arkadaşı hakkında tekrar gözaltı kararı çıkarılmıştı. Adliyeye sevk edilen Senem T. (17) tutuklanırken diğer kız arkadaşı T.Y. (15) ise "Ev Hapsi" şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.
 

Elif Çakal'ın ölümünde yeni gelişme! İfadeler ortaya çıktı! Şoke eden detaylarElif Çakal'ın ölümünde yeni gelişme! İfadeler ortaya çıktı! Şoke eden detaylar

Haklarında gözaltı kararı bulunan G.K. (22) ve U.B. (21) ise yaklaşık 1 hafta sonra teslim oldu. G.K. ve U.B.'nin Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde savcıya ifade verdiği belirtildi.
 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 2
  • mehmet KIŞLAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Allahın kulu çıkıp 22 yaşında kazık kadar adamın 15-16 yaşındaki kızlarla böyle bir yerde işi ne? demiyor ya Toplum olarak iyice dejenere olduk her şeyi normal görür olduk. Aile ve soyal politikalar bakanlığı bu pedofili olayına neden daha duyarlı hareket etmiyor? o da bir muamma.
    Cevapla
  • yaşar yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav kardeşim bu nasıl yargı nasıl adalet tutuyonuz niye serbest bırakıyonuz sosyal medyadan millet tepki gösterince gerisin geri tutukluyonuz yasalara göremi iş yapıyonuz milletin tepkisine göremi iş yapıyonuz.Bu kurumun başı Sayın Adalet Bakanı siz ne iş yapıyorsunuz bu makamda en yetkili kişisiniz bu açıkları tesbit etmeli ve gerekeni yapmalısınız.Yeter milletin aklıyla oynayıp milleti kızdırıyorsunuz adaletse adalet olmalı bu iş yap boz oynu değil milletin yargıya ve adalete olan güvenini sarsıyorsunuz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR