Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gördüğü için duygulanan 11 yaşındaki hafız Fatma Zehra Gündoğdu göz yaşlarını tutamadı. Bu durumu gören Erdoğan, küçük kızı da kürsüye çağırdı. Cumhurbaşkanı'na sarılarak ağlayan küçük kız o anları anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Salarha Tüneli Açılış ve Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni’ne katıldı. Kurdele kesiminden önce sahneye çocukları davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra uzaktan bağlantı ile Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin gerçekleşeceği alanda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a bağlandı. Erdoğan, kalabalığın arasında ismi Fatma Zehra Günaydın olan bir kız çocuğunun gözlerinin yaşlı olduğunu fark ederek son olarak onu da kürsüye çağırdı. Kürsüye çıkan Günaydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer çocuklarla birlikte kurdele kesti. Kurdele kesiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarılarak ağlayan Günaydın o anları anlattı.

‘Çok duygulandım’

11 yaşındaki küçük hafız Fatma Zehra Günaydın 5 yaşından buyana Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayranı olduğunu dile getirerek, “5 yaşından beri Recep Tayyip Erdoğan’a yaklaşmak istiyordum. Nasip bugüneymiş. Çok mutluyum. Biraz duygulandım. İstanbul’dan Trabzon’a anneanneme ziyarete gelmiştik. Oradan buraya geldik. Böylece Cumhurbaşkanımıza yaklaşabildim. Cumhurbaşkanımla yan yana olmak çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Kürsüye çıkamamıştım ve bende o sıra ağlamıştım yaklaşamadım diye. O sırada kendisi beni fark etti ve eliyle gel işareti yaptı. Recep Tayyip Erdoğan ‘bu kızımızı da sahneye alalım’ dedi. Sonunda bende yanına gidebildim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Ahmet çil 05.09.2021 12:18
    Tornum hahiz fatmazehra kizim anne annesiniTrabzon’a ziyareti vesilesi ile reisimizle görüşmüş ve çok duygulanmiş kizimiz ve bu hafiz kızımıza üstün başari ve memleket sevdalisi reisimize başarilar ihsan eylesin yüce yaratan
  • isa işleyen 05.09.2021 12:12
    asil millet kendi gibi olan başkanına sevgide sınır tanımıyor....
  • bülent duman 05.09.2021 10:11
    allah razı olsun
  • cem 05.09.2021 09:17
    ALLAH c.c en gizli duayı duyan işiten hikmeti iktiza ederse karşılık verendir. Kalbinde kuran ı saklayan kardeşimin duası kabul etmiş cumhurbaşkanın nazarını üzerine çektirmiş. ALLAH dost ise herşey dost. Şahıslara bağlamayın kardeşlerim. Elbette ALLAH sevdiği kullarını buluşturur. Sebeblere değil musebbib ul esbabolan ALLAH a sığının
  • mehmet 05.09.2021 00:36
    maşallah kızımıza
Daha fazla yorum görüntüle