Beldiyede rüşvete 12 tutuklama
Buca Belediye Başkanlığı'nın, savcılığa yaptığı başvuru üzerine başlatılan operasyonda, yakalanarak gözaltına alınan 18 zanlıdan 12'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
GİRİŞ 18.04.2008 21:00
GÜNCELLEME 18.04.2008 21:00
GÜNCEL
İzmir'de düzenlenen 'Keşif' adlı operasyonda, rüşvet aldıkları verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında Buca Belediyesi çalışanlarının da bulunduğu 29 kişiden 18'i, işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.
Hakim karşısına çıkan zanlılardan Buca Belediyesi'nde görevli müdür ve memurlar ile iş takipçilerinin de aralarında bulunduğu 18 kişiden 12'si tutuklandı. Tututlananların 8'inin belediye personeli olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan zanlılardan 11 kişi ise ifadelerinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
CHA
YORUMLAR 2
-
onur ilgin 18 yıl önce Şikayet Etbilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan iftiracı arkadaş.... bi kontrol etse idin buca belediyesinin başkanının akepeli olduğunu görürdün... hırsızlık sözkonusuysa bu konuda akepelilerin hiç söz söyleme hakkı yok.Beğen
-
metin akdağ 18 yıl önce Şikayet EtKLASİK BİR CHP ZİHNİYETİ....!!!!!.Beğen