Cumhuriyet Yazarı Mine Kırıkkanat'ın CHP yönetimini yerden yere vurup "Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında çok can alıcı bir dosya var ama söyleyemem" çıkışı Ekrem İmamoğlu için zemin hazırlanıyor şeklinde yorumlandı.

Kırıkkanat katıldığı Nokta TV'de katıldığı canlı yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında kendisinde ve hükümet yanlısı medyada çok önemli bir dosya olduğunu ama bilinçli olarak bunun servis edilmediğini iddia etti.

CHP'NİN FABRİKA AYARLARINA DÖNMESİ LAZIM

Kırıkkanat artık CHP'ye oy vermediğini ve kendisi gibi gerçek Atatürkçüleri küstüren CHP'nin fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini belirterek "CHP'nin Atatürkçü güçlü bir lider tarafından yönetilmesi belki de daha çok oyları artıracaktır. Mutlaka artıracak demiyorum. Ama abuk sabuk insanları doldurdular. Bizleri dışladılar CHP'yi eleştiriyoruz diye. CHP'ye küfretmiş, AKP'ye yalakalık yapmış gazeteci yazar vs. takımın peşine takıldılar. Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Altan'a ve Nazlı Ilıcak'a geçmiş olsun dedi. Yani bu kadar da geniş mezhebi. Bu geniş mezhebe HDP'yi de dahil etmek istiyorlar şimdi." ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU'NDAN DAHA İYİ BİR ANAMUHALEFET PARTİSİ BULAMAZ"

Kırıkkanat, "Bakın ne olduğunu söyleyemeyeceğim size benim başım derde girer. Başım yansın istemem. Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında çok can alıcı bir dosya var. Dosya yandaş basının elinde bende de var ama normal olarak yandaş basın çıkaracak. Bende de var ama açıklamam, yandaş basın bunu kullanmıyor. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi bir anamuhalefet partisi bulamaz, CHP'den daha iyi bir suya götürüp susuz getireceği bir ekip bulumaz." dedi. 

CHP'NİN HDP'YE DE İHTİYACI YOK

HDP'li Temelli'nin "Kürt sorunu" için CHP'ye adres olarak İmralı'yı göstermesine "Söyledikleri kesinlikle provokasyon" diyen Kırıkkanat "CHP'nin HDP'ye ihtiyacı yok. Ankara'dan aldığım bilgilere göre HDP ittifak için AKP ile de görüşüyor. Yarın öbür gün Cumhur ittifakına da katılabilir." dedi.

İMAMOĞLU'NA ZEMİN Mİ HAZIRLANIYOR

Cumhuriyet Yazarı Mine Kırıkkanat'ın özellikle CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak yaptığı yönetim eleştirileri Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığı sık sık gündemde tutulmaya çalışılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için zemin hazırlığı şeklinde yorumlandı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • nejat 23.09.2021 15:15
    bu nası bi parti ya arkadaş, kimin eli kimin cebinde belli değil.
  • DüşmanFondaşMedya 23.09.2021 11:08
    Batılı haçlılara karşı devletinin yanında olmak yandaşlık değil İmandan gelen vatan sevgisi görevidir.
  • ali 23.09.2021 09:57
    aba altından sopa gösteriyor kılıçdarogluna
  • caner tan 23.09.2021 09:20
    ne biçim gazetecisin sen madem elinde kılıçdaroğlu na dair dosya var niye açıklamıyorsun. Sorsan tarafsız hür basın oluyorlar.
  • AKHİLAL 23.09.2021 09:16
    Hdp, Cumhur ittifakına katılacakmışmış. MHP-hdp ortaklığı ha? Aklıma silifkeyle başlayan kelimeler geldi. Silifke İlçe teşkilatı öyle düşünüyor olabilir diyelim gitsin.
Daha fazla yorum görüntüle