1'inci sınıf öğrencisini azarlayıp, tehdit eden öğretmene soruşturma!

Konya'da, 1’inci sınıfa başlayan A.Ç.'nin, okulun 2'nci günü sınıfa uyum sağlayamayıp, ağlayarak annesini istemesi üzerine küçük öğrenciyi sert şekilde azarlayan sınıf öğretmeni Ayşe I. hakkında idari soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2021 12:32 GÜNCELLEME 28.09.2021 12:55 GÜNCEL
1'inci sınıf öğrencisini azarlayıp, tehdit eden öğretmene soruşturma!
1'inci sınıf öğrencisini azarlayıp, tehdit eden öğretmene soruşturma!

Selçuklu ilçesindeki ilkokulda, 7 Eylül’de cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, tepki çekti. 1’inci sınıfa başlayan A.Ç., okulun 2'nci günü sınıfa uyum sağlayamayıp, ağlayarak annesini istedi. Bunun üzerine sınıf öğretmeni Ayşe I., A.Ç.’ye "Terbiyesiz" diyerek bağırdı. 

"SİZİ BANA SAYIYLA MI VERDİLER?"

A.Ç.’nin “İstemiyorum seni, ben annemi istiyorum” diyerek ağlamaya devam etmesi üzerine Ayşe I., ''Ağla ağla, seni disipline yollayacağım, haberin olsun. Müdür bey de seni cezalandırsın. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?” dedi. 

Görüntülerin basında yer almasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce öğretmen Ayşe I. hakkında idari soruşturma başlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Twitter'daki hesabından yapılan paylaşımda, ''Selçuklu ilçemizdeki bir okulumuzda, öğrencisine karşı tutum ve davranışları medyaya yansıyan öğretmen hakkında soruşturma başlatılmıştır" denildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    bu öğretmenin bir benzeride Beykoz gündoğdu nene hatun ilk okulunda var.çocuklara çok gaddar davranıyor.kızım iki sene okula gitmek istemedi.durumu müdür bey ile paylaştım oda öğrenciden çok öğretmeni savundu.tüm veliler öğretmenden şikayetçi lakin durum bir türlü değişmedi.Allahtan ilk okul maceramız bittide kurtardık.Şimdiki öğretmenlerini çok seviyor ce derslere hiç olmadığı kadar çalışıyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR