Kadir Şeker hayatını kurtarmıştı! "Ayşe Dırla" davasında son dakika

Kadir Şeker dosyasının bir numaralı tanığı 36 yaşındaki Ayşe Dırla ve cezaevinde evlendiği eşi Murat Hanlı 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 15'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2021 09:37 GÜNCELLEME 09.10.2021 09:48 GÜNCEL
Kadir Şeker hayatını kurtarmıştı! "Ayşe Dırla" davasında son dakika
Kadir Şeker hayatını kurtarmıştı! "Ayşe Dırla" davasında son dakika

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, geçtiğimiz yıl 29 Kasım tarihinde merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde şüphe üzerine bir ticari taksiyi durdurdu. Otomobilde yapılan aramada arka ve ön sağ koltuk arasındaki paspas üzerinde bebe bisküvisi içerisine gizlenmiş 900 gram eroin ele geçirildi.

Olayla ilgili Kadir Şeker dosyasının bir numaralı tanığı Ayşe Dırla ve yanında bulunan imam nikahlı eşim dediği sevgilisi Murat Hanlı gözaltına alındı.

İki şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Haklarında 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan sevgililer ceza evinde evlendi.

15'ER YIL HAPİS CEZASI

Murat Hanlı'nın ifadelerinde içici olduğunu ve eroini aldıkları yere geri götürmek istediklerini söylese de cezadan kurtulamadı. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Ayşe Dırla ve Murat Hanlı'ya 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 12 yıl hapis cezası verdi.

Heyet uyuşturucunun eroin olması nedeniyle cezalarını yarı oranında artırarak 18 yıla çıkardı.

Sabah'ın haberine göre eşlerin cezaları iyi hal hükümleri uygulanarak 15 yıla düşürüldü. Heyet ayrıca her iki sanığa 5 bin gün karşılığı olarak 100'er bin lira adli para cezası ödemelerine hükmedip, tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Ayrıca Murat Hanlı hakkında hırsızlık suçundan 1 yıl 4 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu da öğrenildi.

KAYNAK : Sabah
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Yakup Mil 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadına bak koca bulmada çok şanslı ve hızlı
    Cevapla
  • pala 2 yıl önce Şikayet Et
    kadir şeker kaç yıl hapis aldı onu öğrenemedik.
    Cevapla
  • Zeki Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme heyeti sanığın hangi iyi halini gördün. İyi mi çekiyorlar yoksa yalan ve iftiraları nedeniyle içerde masum bir insanı yatırmaları mı senin iyi haline geldi. yoksa senin kafan mı çok iyi.
    Cevapla
  • Anonim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu iyi hal sacmaligi biran evvel kaldirilsin, suclu mahkemede pismanim keske yapmasaydim, yüce türk adaletine siginiyorum, bide güzel bir elbise giydimi cani bile olsa iyi halden indirim aliyor
    Cevapla
  • hhüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir delikanlı çocuğun kanına girdi iki serseri züppe. Bu halde bu çocuğa hiç indirim yok mu bunun hiç iyi hali yok mu kıymetli hakimlerim
    Cevapla
  • Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadir de bu işin içinde.
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    delinin yoksa iftira atiyorsundur ve kul hakkina giriyorsun, ahirette bedelini ödersin sirf laf olsun diye söyledinse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR