Vaka sayıları arttı, ekipler harekete geçti!

Uşak’ta vakaların artmasıyla birlikte ekipler de harekete geçti. Denetlemeler kapsamında maske takmayan vatandaşlara cezai işlem uygulanırken sosyal mesafe hakkında da uyarılarda bulunuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2021 16:57 GÜNCELLEME 10.10.2021 16:57 GÜNCEL
Vaka sayıları arttı, ekipler harekete geçti!
Vaka sayıları arttı, ekipler harekete geçti!

Uşak’ta bir önceki haftaya göre vakaların artmasıyla birlikte ekipler harekete geçti. Kentin ana artellerinde maske takmayan vatandaşlara işlem yapılırken sosyal mesafe hakkında da uyarılarda bulunuldu.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Fahrettin Koca’nın açıklamalarında Uşak’ iller arasında vaka artışlarında arasında üçüncü sırada yer aldığı öğrenildi.

Bu doğrultuda harekete geçen Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü resmi polis ekiplerince kentin işlek caddeleri olarak bilinen İsmet Paşa Caddesi ve Ata Park Meydanı’nda denetlemeler düzenledi. Bu denetlemeler kapsamında maske takmayan vatandaşlara cezai işlem uygulanırken sosyal mesafe hakkında da uyarılarda bulunuldu.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 5
  • Diriliş... 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı olmayana bir yaptırım yok ama maske takmayana ceza uygula .
    Cevapla
  • YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    kovid 19 bir saglik sorunudur polisle cezayla cozulmez saglikcilar sahaya inmeli
    Cevapla
  • Doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Maske takmayana sağlıkçı ne yapacak. Suçla mücadele polisin görevi. Sağlıkçılar hastanede yeterince meşgul. Bu vurdumduymazlar ancak cezadan anlar.
    Cevapla
  • Asi bakanı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza yazan polis hakkında görevi kötüye kullanmaktan dava açın. Çünkü böyle bir yetkisi yok. Yetki kanunla verilir. Öyle uyduruk genelge ile değil.
    Cevapla
  • Kes be 2 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk bilmez bıdı bıdı öter kanunsuz dahi olsa yazılı verilen emir yerine getirilir bu halde emri veren sorumludur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR