Kayseri'de arazi kavgası! 3 kardeş hayatını kaybetti

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde akrabalar arasında arazi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 3 kardeş hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2021 18:08 GÜNCELLEME 24.10.2021 18:08 GÜNCEL
Kayseri'de arazi kavgası! 3 kardeş hayatını kaybetti
Kayseri'de arazi kavgası! 3 kardeş hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı İmamkulu Mahallesi'nde iddiaya göre aralarında arazi yüzünden husumet bulunan akrabalar arasında tartışma çıktı.



E.G., yanında bulunan silahla dayısının oğulları Selim G., Bayram G., Efendi G. ve anneleri Elif G.'ye kurşun yağdırdı. Olayın ardından çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Selim G. ve Bayram G.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken, ambulansla hastaneye sevk edilen Efendi G. de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anne Elif G. ile birlikte yaralanan 4 kişinin hastanelerde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.



Olayın ardından jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken, hayatını kaybeden kardeşlerin cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayın şüphelisi E.G. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • Mustafa Yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c akıl fikir versin arsa yüzünden mal mülk yüzünden yaşanan böyle olaylara bu dava bitmez ve bitmeyecekdir ceza evine girince yıllar ca pişmanlıgını yaşar
    Cevapla
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam. İdam.
    Cevapla
  • Sivasspor 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle idam gelmeli.yoksa bu tür katliamların önüne geçilmez.çalan kesilecek öldüren asılacakki memleket iflah olsun.
    Cevapla
  • ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    adam zaten öldürmeye gelmmiş digerlerinin haberi yok insanlıktan cıkmak diye buna denir
    Cevapla
  • Sivaslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyada ektiniz öbür dünyada biçersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR