Şanlıurfa’da, oto lastikçi ustası tarafından çırağın hortumla dövüldüğü anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere neden olan görüntülerde çırağın "Usta vurma, ben çalışmıyorum" dediği duyuluyor. 

Olay, Şanlıurfa- Mardin yolunda bulunan akaryakıt istasyonu yanındaki oto lastikçi dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, oto lastikçide çırak olarak çalışan genç, ustasına işten çıkmak istediğini söyledi. Buna sinirlenen lastikçi ustası ile çırak arasında tartışma çıktı. Bu sırada usta, kompresör hava hortumunu alarak, çalışanına defalarca vurdu. Ustası tarafından hortumla dövülen genç daha sonra iş yerinden ayrıldı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı. Tepki çeken görüntülerde çırağın "Usta vurma, ben çalışmıyorum" dediği anlar yer aldı. 

Yorumlar 100 Yorum Var
  • karadenizli 27.10.2021 09:20
    kücükken bende cıraklık yaptım tokat da yedim fırcada ,hakarette yedim niye bunu yaptınız dediğimde senın daha iyi anlaman icin yaptım ileride usta olunca bana teşekkür eddertsin dediler ben ise işi bıraktım cünkü anladım bunu sonu gelmez crak yetişmiyorsa kendini bilmez ustalar yüzündendir .
  • yasın 27.10.2021 09:17
    tiktok videosuna benziyor kurgu gibi
  • Asil TÜRK 27.10.2021 09:10
    Olayın öncesi sonrası belli değil.. Kavga mı ettiler çocuk hırsızlık mı etti dha kötü birşey mi ne olduğu belli değil.. Sanki dünyadaki ilk kavga.. yorumlar ne kadar at gözlüğüyle yazılmış. İkisinden birisi haklı da olabilir haksızda.. olay ne önemli olan bu.
  • Onur 27.10.2021 08:36
    İçerde gereğini yapın
  • Yunusemre 27.10.2021 08:34
    Yetkililer görmezden gelir. Burasi Türkiye... Sonra o çocuktan özgüven bekle. Yaziik yaziik.
Daha fazla yorum görüntüle