İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Batman ziyareti sırasında bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. CHP'nin HDP tarafından yapılan çağrıya uyarak Irak ve Suriye tezkeresine "hayır" oyu vermesini gündeme getiren vatandaş, "Hiç mi 'Bunlar yanlış yapıyorlar, biz bunlarla nasıl beraber oluyoruz' demediniz" ifadelerini kullandı.

Siirt ziyareti sırasında vatandaşın tepkisiyle karşılaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sonraki durağı Batman'da da eleştirilerin hedefi oldu.

Sason ilçesinde Akşener'in yanına giden bir kişi, CHP'nin Suriye ve Irak tezkeresine "hayır" oyu vermesini gündeme getirdi.

"HİÇ Mİ 'BUNLAR YANLIŞ YAPIYOR' DEMEDİNİZ"

Akşener'e "Şu anda ittifak yaptığınız CHP zihniyeti ve HDP dünkü tezkere olayında kendilerini gösterdiler. Hiç mi burada canınızı sıkan, 'bunlar yanlış yapıyorlar, biz bunlarla nasıl yol yürüyebiliyoruz' demediniz?" sorusunu yönelten vatandaş, yanıtsız kaldı.

AKŞENER CEVAP VERMEDİ, İYİ PARTİLİLER VATANDAŞI ENGELLEDİ

Akşener, cevap vermeden bölgeden ayrılırken, İYİ Partililerin de vatandaşı engellemeye çalıştığı görüldü.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Fatih K 29.10.2021 14:38
    Kürsüde atıp tutar, uçar kaçar, zanneder ki herkes inandı. Ama sokakta aklı başında sorulan soru karşısında susar kaçar, konuyu korumasına , avanesine havele eder. İşte resim bu video bu görene düşünene...
  • Sami Aydemir 29.10.2021 13:54
    Adamlar formülü bulmuş soru onların istediği cevaba gitmiyorsa adamı al aşağı veya dövmek sureti ile mühadahale ediyor. İyi parti demek ki adı "iyi" olunca parti iyi olmuyor. Eğer öyle olsaydı "cici" parti adını koyardık. Rezalet valla 21. yüzyıda yazık. Omurgasız siyaset ne kötü bir yaklaşım. Yerli ve milli olmamanın verdiği bir sonuç.
  • Selçuk 29.10.2021 13:45
    Korumaları vatandaşa şiddet uyguluyor. Daha korumalarına sahip çıkamayan bu ülkeye mi sahip çıksın? Bir gram aklı olan bunu bile düşünemiyor. İp fetöö taktiği uyguluyor. Feetö bunu diz dibinde yapıyordu bunlar ekranlarda yapıyor. 1. Aşama Doğru örneklerle keki kekliyorlar. 2. Aşama Keke yutabileceği yalanı doğru diye yutturuyorlar. 3. Aşama Keke kin nefret yüklüyorlar 4. Kek oluyor feetönün çaycı çorbacısı gibi 5. Kek Erdoğanı hdp den daha tehlikeli görmeye başlıyor nefretli konuşmaya başlıyor 6. Aşama Saçma sapan aptalca fatih benzetmesi yapıyorlar 7. Kek hala benim taraftamı diye kontrol ediyorlar. 8. Kek bu kadar aptalca konuşmaları yutuyorsa 8. Aşama Kaos.
  • Haci rahmeli 29.10.2021 12:15
    Meral hanim chp hdp den on kat daha tehlikeli çunku çok iyi takiye yapiyor.
  • Mali 29.10.2021 11:51
    Cvp vermez bunlar takkiyeci.chp HDP oylarını kaybetmemek İYİ de milliyetçilerin tepkisini almamak için anlaştılar o yönde oy kullanalım dediler .yoksa bunların derdi ne millet ne de devlet nede asker sevgisi
Daha fazla yorum görüntüle