Beylikdüzü’nde bir markette maskesiz dolaşan kadın, başka bir kadının tepkisine aldırmayınca ikili arasında kavga çıktı. Marketteki vatandaşların müdahalesiyle son bulan olay anları ise cep telefon kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde bulunan bir markette yaşandı. Edinilen bilgilere göre, markette maskesiz dolaşan bir kadın, başka bir kadın tarafından uyarılınca ikili arasında tartışma yaşandı. İlerleyen dakikalarda kavgaya dönüşen olayda marketteki ürünler havada uçuştu. Olay çevredeki vatandaşların müdahalesi ile son buldu. Yaşanan kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Keko. 15.12.2021 10:28
    Devlet bir kural koymuş herkes uymakla yükümlü. Uymayan başkasının hakkına girer bu kadar net. Maske kapalı alanlarda virus bulaşmasını önleyebilir bulaşsada virüs yükünü %80'e kadar düşürdüğü söyleniyor.
  • hakkı coşkun 03.11.2021 10:06
    maske kullanmak faydasız yetkililer bunu anlatmalı tuvelette kullan kokuyu bile içeri alabiliyorsun koruma özelliği yok inadına buna mecbur etmek anlamsız ancak insan insan ile temasda dikkat etmeli islamı kurallara uymalı o kurallarıda bu millete öğretmeli çünki bu kurallar inanmayanlar içinde geçerli ve elzemdir bir çoğu bilmeden uymuş durumdalar yıkanmak yerlere tükürmemek sokaklarda öpüşmemek konuşurken edepli konuşmak pıskırırken elini ağzına kapatmak gibi kurallar islamın olmazsa olmazı buna benzer çok faydalı kurallar var.yeterki insanlık öğrensin.
  • Bayram 03.11.2021 09:08
    Bu ne ya millet kafayı yedi iyice. Herkes her halta karışır oldu. takmadıysa sorumlu mağaza yönetimidir başkası ne karışabilir.
  • _(1453)_ 03.11.2021 00:26
    Maske takmıyanları atın dışarı
  • volkan malı 03.11.2021 00:20
    sus lan