AK Parti'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na 'seçim' yanıtı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "erken seçim" çağrısına sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2021 21:44 GÜNCELLEME 17.11.2021 21:51 GÜNCEL
AK Parti'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na 'seçim' yanıtı!
AK Parti'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'na 'seçim' yanıtı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "erken seçim" çağrısına cevap verdi. Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Turan, "Türkiye'nin erken seçim gibi bir gündemi yok" ifadelerini kullandı.

"SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAKTIR"

Kılıçdaroğlu ve Akşener'in açıklamalarının ardından "erken seçim" çağrısına ilk yorum AK Parti, Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. Türkiye'nin erken seçim gündeminin olmadığını ifade eden Turan, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i etiketlediği gönderide şu ifadeleri kaydetti: "Türkiye'nin #ErkenSeçim gibi bir gündemi yok. Seçimler zamanında yapılacaktır! Türkiye, size rağmen, önündeki tüm engelleri aşma iradesine ve kararlılığına sahiptir. Bu gündeminizin hiç kimseye faydası yok." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Erken seçim isteyenlere bak,duyan gören de diyecek ülkemize daha iyisini yapacaklar ,hazır olan var olan hizmetleri kapatmayın sebep olmayın yeter.
    Cevapla
  • erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    ya yeter artık ortamı germeyin halkın hepsi biliyor sizin pkk ile hdp ile beraber olduğunuzu ve utanmadan erken seçim istiyorsunuz seçimde olsa da siz iktidar olamazsınız. Türk siyasetinde sizin gibi iki yüzlü hain görmedik halen atatürkün askerleriyiz diyorsunuz yazıklar olsun atatürk kalksa sizi bu ülkeden sürer istiklal marşını bilmiyorsunuz kalkmış ülke yönetmeye aday oluyorsunuz sizden bir halt olmaz boşa çenenizi yormayın 2023 te boyunuzun ölçüsünü alacaksınız eğer onurlu gururlu biriyseniz seçimi kaybettiğinizde istifa edin kılıçdaroğlu ve akşener göreceğiz
    Cevapla
  • Konya ..42 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 seçimlerinde chp ve ipi göreceğiz...ikiside emekli zaten evlerine çekilecekler yazın kenara yaş 70 işi bitmiş.
    Cevapla
  • vildan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum.saç boyamakla gençleşilmiyor..sırtarıyor hahahaaa
    Cevapla
  • Sorguç 2 yıl önce Şikayet Et
    Asıl faiz kararları halka sorulmalı, sonuçta faiz kararları sonucunda dolar ve enflasyon artıyor ve halkın cebindeki para eriyor....bakalım halk bu konuda ne istiyor.
    Cevapla
  • İrfan 2 yıl önce Şikayet Et
    Olsa nolacak, boyunuzun ölçüsünü aldırmaya ne de çok heveslisiniz, hele kemal usanmadı gitti..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR