Emine'yi 10 bıçak darbesiyle öldüren sanığa 24 yıl hapis!

Elazığ'da barakada tartıştığı kız arkadaşı Emine Fulya Akçelebi’yi (17) 10 bıçak darbesiyle öldüren Salih Yılmaz Coşkun (21), 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.11.2021 21:38 GÜNCELLEME 18.11.2021 22:18 GÜNCEL
Emine'yi 10 bıçak darbesiyle öldüren sanığa 24 yıl hapis!
Emine'yi 10 bıçak darbesiyle öldüren sanığa 24 yıl hapis!

Olay, 8 Nisan'da Aksaray Mahallesi Kuleli Sokak'ta meydana geldi. Bir barakada buluşan Emine Fulya Akçelebi ile Salih Yılmaz Coşkun arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Coşkun, Emine'yi 10 bıçak darbesiyle öldürdü. Ardından arkadaşlarını telefonla arayan Salih Yılmaz Coşkun, “Sevgilimi öldürdüm” dedikten sonra kaçtı.

Coşkun'un arkadaşlarının durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine giden ekipler, Emine'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Genç kızın cansız bedeni otopsi için hastane morguna götürüldü. Saklandığı dedesinin evinden yakalanıp gözaltına alınan Salih Yılmaz Coşkun ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'KEŞKE ORADA BEN ÖLSEYDİM'

Salih Yılmaz Coşkun hakkında 'kasten öldürme' suçundan 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın bugün görülen karar duruşmasına Salih Yılmaz Coşkun, tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS ile katıldı. Yılmaz Coşkun savunmasında, "Bir anda oldu. Çok pişmanım. Vicdan azabı duyuyorum. Hakaret, küfretmesiyle gelişen bir olay söz konusudur. Keşke orada ben ölseydim” dedi.

Emine Fulya Akçelebi’nin ailesinin avukatı İbrahim Gök, sanığın, maktulün içeceğine uyuşturucu katıp cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek, "Maktul kendine gelip tepki gösterince 10 bıçak darbesiyle canavarca katletmiştir. En ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi.

Mahkeme, Salih Yılmaz Coşkun’u adam öldürme suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırdı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • yasalar değişsin 2 yıl önce Şikayet Et
    kanunlar derhal değilmeli.
    Cevapla
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam yoksa adalet yoktur.
    Cevapla
  • Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede adaletin tecelli etmesi için hakim yada savcı veya yakını olmakmi gerekiyor.?
    Cevapla
  • Garabet 2 yıl önce Şikayet Et
    Pismanlik sabikasiz gecmis iyi hal indirimi vs. derken 24 yıl ve de 2/3 yani 16 sene onun da son 5 senesi denetimli serbestlik derken 32 yasinda cikip kaldigi yerden cinayete devam diyecek Bir insan hayati bu kadar ediyor Iste adaletin vahim durumu
    Cevapla
  • erol 2 yıl önce Şikayet Et
    24 yılın yatarı3/2 16 yıl 2 yıl denetim 14 yıl 5 yılı açık 9 yıl kapalıda yatıcak arada af da vurur 5,6 yıl yatar velcom to turkey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR