Libya'dan gelen haber sonrası Hatay'da bayram havası

Libya'da 2 yıldır alıkonulan ve Dışişleri Bakanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı ile Katar İstihbarat Teşkilatının müşterek çalışmalarıyla kurtarılan 7 Türk vatandaşından Hidayet Yaprak'ın, Hatay Samandağ’daki ailesi mutluluk yaşıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2021 19:06 GÜNCELLEME 21.11.2021 19:06 GÜNCEL
Libya'dan gelen haber sonrası Hatay'da bayram havası
Libya'dan gelen haber sonrası Hatay'da bayram havası

İlçeye bağlı Mağaracık Mahallesi'nde yaşayan Hidayet Yaprak'ın ailesi, haberi büyük bir sevinçle karşıladı.
Hidayet Yaprak'ın eşi Nuray Yaprak, "Çok kötü ve zor dönemden geçtik, anlatılacak gibi değil. Eşime kavuşacağım için çok heyecanlıyım. 2 yıldır haber alamıyordum, perişan olduk. Çocuklarım da çok üzgündü, depresyona girdiler. Bugün eşimin kurtarıldığı haberini aldım. Çok heyecanlıyım, mutluyum ve gururluyuz. Bir yandan ağlıyor bir yandan seviniyoruz. Eşimin kurtarılmasında emeği geçen herkesten, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun" dedi.

Hidayet Yaprak'ın oğlu Sevgin Yaprak da (29) babasının kurtarıldığı haberiyle büyük sevinç yaşadıklarını söyledi.

Babasından habersiz 2 yıl geçirdiklerini aktaran Sevgin Yaprak, "Bugün babamla ilgili hayırlı haberi aldım. 2 yıldır psikolojimiz çok bozuldu. Hayatta olup olmadığını bilmiyorduk. Hiçbir şekilde konuşamadık babamla. Konuşabilseydik en azından biraz da olsa rahatlardık. Şimdi daha iyiyiz ve mutluyuz" diye konuştu.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR