İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi trafik kazasında hayatını kaybetti.

BAYKAR'DAN TAZİYE MESAJI

Baykar'dan yapılan açıklamada, ''Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi'yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun... Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun...'' ifadeleri yer aldı.

SELÇUK BAYRAKTAR: SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar mesajında, ''Vatansever, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, şuurlu,T3Vakfi 'mızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun.Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim...'' ifadelerini kullandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu Selçukgazi tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil önündeki kamyona çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin İHA ve SİHA'ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapan Baykar'ın uçak mühendisi Tarık Kesekçi olduğu belirtildi.

HABER7

Yorumlar 424 Yorum Var
  • Burhan 29.11.2021 17:06
    Allah Rahmet eylesin
  • VATAN 61 29.11.2021 14:17
    Bizim içimizde çok kansız var maalesef. geçen senelerde uçak kazaları, ilginç ölümler bunlar unutulmamalı. özel bir tesis yapılmalı ve gizli tutulmalı hatta kampüs yapılıp bu alanda yaşasınlar her ihtiyaçları karşılansın. en azından belli bir süre. bu kritik eşikleri atlatana kadar. bu kritik üretimler yapan bütün işletmeler için geçerli.
  • abc 29.11.2021 11:57
    Mekanı cennet olsun, vatana hizmetleri ahirette elinden tutup sırattan uçarak geçirsin inşaallah...
  • İMAM 28.11.2021 09:03
    Rabbim rahmetiyle muamele eylesin Yine canlarımız yanmaya başladı ne oluyor trafik kazaları Baylarda çalışan 2 canımız gitti Dikkat ve dikkatli olalım
  • Mehmet 28.11.2021 08:11
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Daha fazla yorum görüntüle