Düzce'de kaldırımda bulunan teşhir ürünü çamaşır makinesi, kuvvetli rüzgarın etkisiyle uzun süre sürüklendi. Esnaf makineyi durdurmaya çalışırken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Düzce kuvvetli rüzgarın etkisinde kaldı. Şehrin çeşitli noktalarında ağaçların devrilmesine neden olan kuvvetli rüzgar ilginç görüntülerde oluştu. Kentin en yoğun olduğu İstanbul Caddesi üzerinden bir beyaz eşya mağazası teşhir için 3 çeşit beyaz eşyasını mağaza önüne çıkarttı. Kuvvetli rüzgara kapılan bir çamaşır makinesi ise altındaki tekerlekli tablanın da etkisiyle hareket etmeye başladı. Beyaz eşya mağazasının yanındaki esnaflar tarafından fark edilen yürüyen çamaşır makinesini durdurmak için esnaflar dükkanlarından çıktı. Kısa süre içinde durdurulan çamaşır makinesi yine esnaflar tarafından, mağazaya teslim edildi.

BEBEK ARABASINI ZOR TUTTU

Yurdun çeşitli bölgelerinde etkisini gösteren fırtınadan bir diğer görüntü de İstanbul Sultangazi'den. Şiddetli rüzgara yolda yakalanan bebek arabalı annenin zor anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri camının kırıldığı görülen kamerada, kadının bebek arabasını tutmakta zorluk çektiği de yansıdı. Öte yandan iş yeri çalışanı kırılan camın altında kalmaktan da son anda kurtuldu.

AVCILAR'DA SANİYELERLE KURTULDU

 Avcılar'da ise dün yaşanan fırtına felaketinde bir kadın çatının uçan parçalarından apartmana girerek kurtuldu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ayrıca aracını park eden bir kişi çatının hemen önüne düşmesi sonucu ölümden döndü.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Denizci 30.11.2021 16:48
    Maşaallah. Herşey uçuşa geçti. Allah yardım etsin.
  • Dr.Uzman 30.11.2021 15:18
    teşhir gezen Çamaşır makinasını internetten satarlar 0 diye.
  • Bayram 30.11.2021 15:04
    Köşeyi dönebilseydi, bulamazlardı.
  • kayra75 30.11.2021 14:50
    bebek arabası uçuşa geçti kadın halen telefonla uğraşıyor
  • ali 30.11.2021 14:29
    bu sene onu kesmeyin
Daha fazla yorum görüntüle