Suikast bombası Suriye'den getirildi

Başkan Erdoğan'ın Siirt programında görevli polisin aracının altında bulunan patlayıcıların, teröristler tarafından Suriye'den getirildiği değerlendiriliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2021 18:36 GÜNCELLEME 06.12.2021 20:59 GÜNCEL
Suikast bombası Suriye'den getirildi
Suikast bombası Suriye'den getirildi

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipte yer alan polis memurunun özel aracının altına yerleştirilen patlayıcının, teröristler tarafından Suriye'den getirildiğinin değerlendirildiği belirtildi. İçinde C-4 plastik patlayıcının da bulunduğu EYP'nin 1,5 kilogram ağırlığında olduğu bildirildi. Polis, şüphelileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

TAHRİP GÜCÜ YÜKSEK

Nusaybin'de, Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görevli polis memurunun aracının altına, teröristler tarafından EYP yerleştirildiği tespit edildi. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen bomba imha ekiplerince EYP ve düzeneği imha edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araç üzerinde şüphelilere ait parmak izi taraması yaptı, Nusaybin merkezinde mobese kamera görüntüleri incelemeye alındı. EYP'yi inceleyen bomba uzmanları, içinde C-4 patlayıcı olduğunu da belirledi.1,5 kilogram ağırlığında olan patlayıcının tahrip gücünün yüksek olduğu tespit edildi. Teröristlerin Suriye'den sınırı geçerek bombayı polis memurun aracına yerleştirdikleri üzerinde durulduğu bildirildi.

Mardin'de polise alçak tuzak! Arabasının altına patlayıcı yerleştirdilerMardin'de polise alçak tuzak! Arabasının altına patlayıcı yerleştirdiler

KAYNAK : AKŞAM
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Fatihp 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam suriyeden geldi diyelim, ama nasıl ???????
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    mit
    Cevapla
  • @vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    İSTİKLAL VE İSTİKBAL İÇİN CUMHUR İTTİFAKI OLMAZ İSE OLMAMIZDIR.aaaaaaaaa
    Cevapla
  • Sabri Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Reisimizi korusun, Ahmet Davutoğlu`nun yanlış Suriye politikasının ceremesini ülke olarak bugün biz çekiyoruz. ABD kuzey Suriye`de bize karşı bir PKK terör devleti kurmak istiyor. Artık ülke olarak harekete geçmenin ve o bölgeyi terörden temizleme zamanı gelmiştir.
    Cevapla
  • Oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    bu süriye sınirına tekrar mayin döşemek lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR