Beyoğlu’nda bir otomobilin içerisinde bulunan 2 kişinin trafik ışıklarında beklediği esnada uğradığı silahlı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı.

Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde dün saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, 34 COP 236 plakalı otomobil sürücüsü trafik ışıklarında beklemeye başladı. O esnada silahlı bir şahıs ışıklarda bekleyen otomobilin içerisindekilere silahla ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Y.K. ve M.A. olay yerinden ağır yaralı şekilde yaklaşık 2 kilometre boyunca kaçtı. Yaralı kişiler bir süre sonra denetim yapan trafik polislerine sığındı.

Trafik ışıklarında kanlı pusu

Trafik polislerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, dörtlüleri yanan yoldaki otomobilin yanına bir kişi yaklaşıyor. Ardından şahıs silahını çıkararak otomobildekilere ateş ediyor. Otomobil hareket ederken saldırgan da yaya olarak olay yerinden ayrılıyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Karagümrüklü 08.12.2021 12:32
    Işık yeşil yandığı halde araba gitmiyor
  • Yörük 08.12.2021 12:16
    Bir birlerine sanki tanıyor gibiler ?
  • hakkı 08.12.2021 10:25
    çok profesyonel bir saldırı. adam mermiyi namluya sürmüş ve kanguru cepte hazır vaziyette bekliyor . O caddeden o abının oradan geçecek bilgisi ve kırmızı ışıkta bekliyor olması hiçbiri tesadüf değil.
  • Ökkes 08.12.2021 09:49
    Ahmet sen MOBESE yi insan mi sandin cidden. Ceken kisi de biliyormus felan. MoBeSe dir o ceken Kedi degil.
  • Tophanelı 08.12.2021 09:35
    Olayın ıc yuzu nu acıklandıgı zaman gorecegız sımdı yorum yapılmaz. Yenı sehır eskıden berı netamelı yerdır her cesıt ınsan var tarlabası daa.
Daha fazla yorum görüntüle