CHP Ordu İl Başkanlığı tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde danışma toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partililerden cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda tartışmalara girmemelerini istedi.

Özel "Suni bir tartışmanın içerisine sakın düşmeyin, girmeyin. O da şu; cumhurbaşkanı adayınız kim? Bu sorunun cevabını duyduğunuzda Özgür Özel olarak temin ederim şunu söyleyeceksiniz; bunu ben değil de bulunduğu makamdan bu partinin kurucusu görseydi, duysaydı diyecek ki; işte benim cumhuriyetimin 100'üncü yılı, işte benim cumhurbaşkanım. Böyle bir adayımız olacak. Ama o güne kadar aday tartışmalarından devam etmeyin. Çünkü o bizi parti içerisinde de içe dönmeye, ittifakta da sanki boşu boşuna bir şey tartışmaya götürür." dedi.

"MASA KURULACAK LİDERLER KARAR VERECEK"

"Sonunda bir masa kurulacak, liderler kendi yönetim kurullarından oluşan aldıkları yetkiyle bir araya gelecek, belki birkaç kez oturacaklar, en doğru kararı vererek cumhuriyetin 2'nci yüzyılında Türkiye'yi yeniden demokrasiye taşıyacak." ifadesini kullanan Özel, "Türkiye'de güçlendirilmiş parlamenter sistemi kurmak üzere büyük bir mutabakatın, büyük bir ittifakın demokrat cumhurbaşkanı adayını belirleyecekler. O güne kadar aday kim diye sorana cevabım şudur; aday kim diye soran kimse, aday sensin" diye konuştu.

Yorumlar 146 Yorum Var
  • Devletçi 16.12.2021 12:25
    Valla Atatürk görse hepinizi üst üste bağlar ilme ilme keserdi bu kadar net yani ne bCok olduğunuzu bilmeyen yok ama işine gelmeyende çok sende haklısın konsentinepol tarikanın biçi müridi
  • Harun 14.12.2021 22:35
    Bu konuda kendisine katılıyorum. Atatürk bugün olsa yine chp'li olurdu yine chp'yi desteklerdi. Doğru demiş yani.
  • Göktürk 14.12.2021 17:33
    Atatürk sizi darağacında sallandırırdı
  • Gazi 14.12.2021 16:46
    Atatürk yaşasaydı, isyan çıkaran dedelerinizin 1930 larda 1940 larda giden kelleleri gibi sizin de kelleleriniz giderdi
  • Sinan58 /1905 14.12.2021 14:14
    Siz apoyu aday olarak gösterirsiniz
Daha fazla yorum görüntüle