İBB seferleri iptal etti! İmdada AK Partili belediye yetişti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sultangazi ilçesindeki İETT sefer sayılarını azaltıp, Topkapı minibüs seferlerini ise durdurdu. Vatandaşların mağdur olmaması için Sultangazi Belediyesi ek sefer koydu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2021 19:45 GÜNCELLEME 27.12.2021 19:45 GÜNCEL
İBB seferleri iptal etti! İmdada AK Partili belediye yetişti
İBB seferleri iptal etti! İmdada AK Partili belediye yetişti

Sultangazi'de yaşayan vatandaşlar, yoğun olarak kullandıkları İETT seferlerinin, CHP yönetimindeki İBB tarafından azaltılması sonrası tepki gösterdi. İBB'nin almış olduğu kararla, Topkapı minibüs seferleri de durduruldu.

SULTANGAZİ BELEDİYESİ SEFER KOYDU, MAĞDURUİYET GİDERİLDİ

Sultangazi Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İBB tarafından; Topkapı - Yayla Minibüs Hattının iptal edilmesi ve Vezneciler - Yayla Otobüs seferlerinin azaltılması sonucu yaşanan mağduriyeti çözmek adına, Yayla / Malkoçoğlu arası ring seferlerimizi başlattık. 540 bin komşumuz için çalışmaya devam ediyoruz" denildi.

YORUMLAR 146 TÜMÜ
  • Akayca 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklı kendi düşen ağlamaz derler büyüklerimiz.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye yağa gelen şekere gelen zammı eleştiriyosunuz İETT zammını akp MHP li meclis üyeleri evet demeseydi zam yapılmadı saygilar
    Cevapla
  • Vlkckl 2 yıl önce Şikayet Et
    Arac gondermek yanlış olmuş herkes bu yanlışta yanmaliydi...
    Cevapla
  • Murat28 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani martın sonu bahardı hanı herşey güzel olacak ti . Yalan kim ölmüş ki ekrem ölsün siyaset hep yalan seçim zamanı gelir bu halk sana öyle bir ders verir ki bir tatile çıkarsın bir daha geri gelmezsin yalan vaatler unutuldu.
    Cevapla
  • İstanbul lu 2 yıl önce Şikayet Et
    Buradan İstanbul un sabrını denemeye kalmasın vitrin mankeni İstanbul kimsenin babasının şirketi değil bu nedir yüzde yuzonbir zam yapıldı iki buçuk yıl da yeter da terbiyesiz namussuz herifler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR