TÜİK'in enflasyon verilerini açıklamasının ardından, emekli ve memura yapılacak zam oranlarını da Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.

Buna göre; en düşük emekli maaşı 2500 TL olurken, memura da toplamda yüzde 30,5 oranında zam yapılmış olundu.

Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamaların ardından Halk TV'de skandal bir yayın yapıldı.

20 Aralık gecesi "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı" sistemine geçilmesinden sonra dolar hızla aşağı çekilmişti.

O gece tıpkı dolar gibi yüzleri düşen tayfadan olan Emin Çapa, Türkiye'nin AK Parti ve Erdoğan gitmeden iyi günler göremeyeceğini söyleyecek kadar ileri gitti.

Şirin Payzın ve Barış Terkoğlu'nun da bulunduğu yayında Çapa, "Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan vatandaşların Erdoğan gitmeden daha iyi günleri olmayacak" dedi.

BDDK, EMİN ÇAPA HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), "Bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz" maddesine aykırı davrandığı için, başta Emin Çapa ve Durmuş Yılmaz olmak üzere, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut ve Selçuk Geçer hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Yorumlar 163 Yorum Var
  • Recep 69 06.01.2022 08:38
    Gebersenizde,patlasanızda,çatlasanızda BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN iktidardan GİTMEYECEK artık bu ülkenin bu milletin başına KADEH ciler gelemiyeceeeeeekk.
  • Doktor 06.01.2022 04:33
    Ve kervan yürümeye devam eder...
  • Onur ünlü 06.01.2022 03:31
    Erdoğan kadar başına taş düşsün vatan hayini
  • ismail 05.01.2022 23:46
    sahibinin emirlerini dile getiriyor sadece.
  • Metin k. 05.01.2022 23:32
    Biz Reise kızarız fakat size yedirmeyiz. Yağmurdan kaçarken ateşemi yürüyeceğiz. Sizin gibileride gördük. İstanbul İzmir Ankara da antal yada ne hizmetiniz var ki
Daha fazla yorum görüntüle