Antalya’nın Serik ilçesinde ev kirasını arttıran ev sahibine kızan kiracı, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında satırla evin duvarlarını parçalayıp binadaki asansör, güvenlik kameraları ve pencere camlarını kırıp zarar verdi.
Serik'te ev sahibinin kiraya zam yapmasına kızan kiracı cinnet getirdi. Olay dün akşam saatlerinde Serik'in Akçaalan Mahallesi'nde yaşandı. Efkan E. isimli vatandaş, yurt dışında yaşayan ev sahibi ile telefonda kira artışı yüzünden tartışma yaşadı. Bunun üzerine sinirlenen kiracı Efkan E., sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında eline aldığı satırla, önce kendi oturduğu dairenin duvarlarına sonra da apartmanda bulunan asansörün kapısı ve camları ile pencere camlarına, güvenlik kameralarına zarar verdi. Yaptığı canlı yayında bağırarak apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşatan Efkan E. için ihbar üzerine olay yerine polisler geldi. Polis ekipleri, Efkan E.'yi gözaltına aldı. Karakola götürülen gencin ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi. Öfkeli kiracı için apartman sahibi ve sakinlerinin davacı oldukları öğrenildi.
 

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Tepki 11.01.2022 16:40
    Bir kaç güne salarsınız yarım kalan işini sonlandır diye,tam olur..!
  • abdullah 23 11.01.2022 16:15
    herkesin şunu iyi bilmesi lazım kediyi bir odaya kapatın ve ona çıkış yolu göstermeyin bakın bakalım o uysal kedi sizi ne yapıyor. kira arışlarını enflasyon oranında veya kiracınızın ekonomik durumuna göre ayarlayın ödeyemeyeceği bir parayı talep ederseniz sıkıntı olur. bu sıkıntılı günler geçecek inşallah biraz sabırlı olalım.
  • yazı 11.01.2022 15:40
    Allah darda olanın yardımcısı olsun. Keşke sakinliğini koruyup hukuk yollarını düşünse araştırsa idi. Kendine daha büyük zarar vermiş haklı iken haksız ve suçlu duruma düşmüş.
  • abdullah 11.01.2022 15:32
    evin mi var derdin var ALLAH herşeyin hayırlısını versin.
  • mehmet 11.01.2022 15:30
    burjuma zengin müslüman evsahipleri damlamış bu şahsın yaptıkları savunulamaz... o ayrı bir konu Bir tanesi de kira artışından söz etmemiş... Olay üzerinden malının derdine düşmüş. Ev ticaret aracı olmaktan çıkartılmalı... Konut insanların yaşaması için olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır... 10 tane ev al paranı betona göm kiranı al yan gel yat.... vergi yok istihdam yok risk yok oh ne ala.... Beyler ölüm var ölümmm , çaresi yok dünyanın sahibide olsak bir çulsuz ile aynı şartalara sahip olacaz..burada taş patlasa yaşayacağımız 100 yıl, diğer tarafta sonsuz bir hayat.
Daha fazla yorum görüntüle