Başkan Erdoğan, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör ve beraberindeki kurul üyelerini kabul etti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.01.2022 14:59 GÜNCELLEME 11.01.2022 16:18 GÜNCEL
Başkan Erdoğan, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanını kabul etti
Başkan Erdoğan, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanını kabul etti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 1 saat 15 dakika süren kabul, basına kapalı yapıldı.

Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay da hazır bulundu.

YORUMLAR 2
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    İzmir Otoyol geçişlerinde 10 katı ceza alanlarda etik ne gezer ALLAH bildigi gibi yapsın milleti soyanları.Sana verdigim tüm oylar için çok pişmanım sizin gibi soyguncular gitsin diye tüm tl deki tüm paramı dolara yatırıp siz gidene kadar bozdurmucam.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletine tefecilik yapılıyo uyuma reis istanbul izmir otoyolunda fiş veriliyo ödeme internetten deniliyo unutursan yakıcı hukuk bürosu adam başı 1300 tl avukatlık parası alıp 4 katıda cezayla beraber 1860 tl ödetiyo.Reis eger bi çözüm bulmazsan bunun hesabını ALLAH hem onlara hem ülkeyi yöneten sana sorsun.Hergün yüzlerce madur var herbirinden yakıcı hukuk bürosu 1300 tl avukatlık parası almak için dört gözle bekliyo bu parayı ödeyen adam bideha sana oy verirmi hiç düşündünmü tefecilerle iş birligi yapmışlar milletini soyuyorlar derler.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR