Çocuk parkında pitbull gezdiriyordu, cezayı duyunca kendi elleri ile teslim etti

Elazığ’da Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri, pitbull cinsi köpeklere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2022 18:40 GÜNCELLEME 12.01.2022 18:56 GÜNCEL
Çocuk parkında pitbull gezdiriyordu, cezayı duyunca kendi elleri ile teslim etti
Çocuk parkında pitbull gezdiriyordu, cezayı duyunca kendi elleri ile teslim etti

Edinilen bilgiye göre, Kırklar Mahallesi'nde bulunan çocuk parkında pitbull cinsi köpek gören bir vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı HAYDİ ekibi yönlendirildi.

Ekipleri karşısında gören pitbull sahibi M.E., köpeğini teslim etmek istemedi. Uzun süre direnen M.E., 14 bin 982 lira ceza kesileceğini duyunca köpeğini kendi elleriyle belediye aracına yükledi.

Doğukent Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde pitbull besleyen Umut Vural ise HAYDİ ekibini arayarak köpeğini teslim etmek istediğini bildirdi. Bunun üzerine eve giden HAYDİ ve belediye ekipleri, köpeği gerekli işlemleri yaparak teslim aldı. Toplanan köpekler, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evi'ne götürüldü.

"Birine saldırabilir o nedenle teslim etmek istiyorum"

Köpeğini teslim eden Umut Araş, "Köpeğin belli bir yaştan sonra sahibine de saldırdığı söyleniyor. Sonuçta dışarıda çocuklar var. Köye gönderiyorum, orada gezenler oluyor. Birine saldırabilir. O nedenle teslim etmek istiyorum. Ortalığa salmak yerine teslim etmek en iyisi olur" dedi.

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • merve 2 yıl önce Şikayet Et
    çocuk esirgeme kurumunda bir çocuğun koruyucu ailesi ol, ona maddi manevi destek ol desen kimse yanaşmaz, nerde geçici bir hevesle alınan kedi köpek sahiplenmesi var desen parayı basıp alırlar... hayvan düşmanı değilim amaa öncelik insandır
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Almanyada yaşıyorum ve sokolarda boş gezen sahipsiz ne kedi ne köpek var, adamlar zamanında hespsini toplamışlar ve yasaklara uyamayanlarada ceza yaza yaza yola getirmişler. Belkide cezalar şart, eğerki çocuklarımız bu hayvanlar yüzünden tehlikedeyse toplanıp barınaklara alınsınlar veya isteyen devletlere hediye edilsin veya en kötü ve son ihtimial uyutulup öldürülsünler bende istemem ama başka türlü olmuyorsa insan canından kıymetli değil.
    Cevapla
  • fikret 2 yıl önce Şikayet Et
    sen almanyadan gelme hiç Allah aşkına. Dünya senin kadar onların da yaşam alanı. Köpek saldırıyor anladık ta kediden ne arıyorsun
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunları besleyenlerin hepsini akli dengesi yerinde mi diye inceleyeceksin. Nedir yani, neye hizmet ediyor bu hayvanlar.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    adamın bahçeli evi varmış,yasak varken köpeğini evinin bahçesinde tutsaydı ya,gezme ihtiyacınıda ya gece el ayak çekildikten sonra,yada sabah sokak boş olduğu zaman yapacaktı,köpek kimseye zarar vermediği müddetçe belki baraınağa gitmekten kurtulurdu. madem besliyorsun,biraz fadekarlık yapacan,ama demek köpek evladın gibi değilmişki,14 bini duyunca elinle teslim etmişsin.gerçekten sevseydin köpeğini sahip çıkardın.
    Cevapla
  • Zaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatyada pitbul köpekler hertarafta özellikle otopark ve yediemin otoparkla belediye hiçbir sey yapmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR