Sağlık merkezinde silahlı saldırı: Ömür hemşire hayatını kaybetti! Katil zanlısı yakalandı

Kartal’da bir aile sağlığı merkezine silahla gelen bir şahıs, merkezde görevli bir kadın sağlık çalışanını silahla başından vurdu. Yaralı şekilde hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Katil zanlısı Bağcılar'da yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2022 16:37 GÜNCELLEME 20.01.2022 17:40 GÜNCEL
Sağlık merkezinde silahlı saldırı: Ömür hemşire hayatını kaybetti! Katil zanlısı yakalandı
Sağlık merkezinde silahlı saldırı: Ömür hemşire hayatını kaybetti! Katil zanlısı yakalandı

Olay, Kartal’da Topselvi Mahallesinde bulunan bir aile sağlığı merkezinde saat 14.30 sıralarında yaşandı. Aile sağlık merkezine elinde silahla gelen bir şahıs iddiaya göre burada çalışan Ömür E. isimli sağlık çalışanını silahla başından vurdu.

Başından vurulan kadın yaralanırken saldırgan şahıs olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ömür E.’nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Ömür hemşirenin katil zanlısı, Bağcılar'da yakalandı.

BAKAN KOCA: KATİL CEZASINI ÇEKECEK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırıyla ilgili açıklama yaparak, "Kartal’da, Aile Sağlığı Merkezimizde görevli hemşire silahlı bir saldırgan tarafından hunharca katledildi. Hemşire arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Katil zanlısı yakalanmıştır. İnsan hayatına, genç bir kadına kıymanın cezasını çekecek." dedi. 

Kartal'da Aile Sağlığı Merkezi'nde hemşireye silahlı saldırı

KATİL ZANLISININ SUÇ KAYDI KABARIK

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca şüpheliye ait, "Kastan yaralama, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve evrakta sahtecilik" suç kayıtları olduğu ifade edildi. 

Silahlı saldırıya uğrayan hemşire hayatını kaybetti

KAYNAK : DHA, Haber7
YORUMLAR 162 TÜMÜ
  • MESUT YANIK 2 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeli. bu adamın yaşaması büyük bir adaletsizliktir.
    Cevapla
  • Levent 2 yıl önce Şikayet Et
    Öncesinde Allah rahet eylesin. Ailesine sabirlar versin. Besle büyüt böyle caniler katletsin. Bunca suç kaydı olmasına rağmen dışarda olmasına sebep olan hakimler savcılarda cinayete yardı yatakliktan yargılanmalı. Yoksa kendini bilmez(hepsini kesinlikle kastedmiyorum) saçma sapan o anlık ruh haline göre kararlar vermeye devam edecekler. Başka türlü sonu gelmez. Hakim ve savcılara verdikleri kararlarda sorumluluk yüklemek gerek. Yada bu kararı neye dayanarak verdin diye hesap sormak lazım
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam akıllı cezalar getirin artık be ? Ne bu böyle ? Hiç caydırıcılık yok. Avrupa diye diye idamı da kaldırdınız. Ne geçti elinize ? Demokrasinin beşiği dedikleri ABD’de bile var idam. Ateş düştüğü yeri yakar. Atarlar şimdi bunu içeri orda it gibi beslerler. Tipe bak şeref yoksunu soytarı.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısası bir türlü getiremediniz. Getirmek istemiyorsunuz!
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Masum insanların temel hak ve özgürlüklerinin teminatı için böyle olaylarda suçluya net şekilde idam gelmeli. Böyle vahim durumları sıfırlamasa da çok aza indirecek en büyük ve etkili terbiye kısastır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR