Kartal'da aile sağlık merkezinde hemşire Ömür Erez'in (33), Rahmi Uygun (39) tarafından silahla vurularak öldürüldüğü dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin sağlık merkezine girerek, bir süre konuştuğu hemşireye birkaç el ateş edip, kaçtığı görülüyor.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Hemşireye ilk müdahale sağlık merkezinde yapıldı. Hemşire Ömür Erez daha sonra ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Erez hayatını kaybetti.

HEMŞİRENİN SON SÖZLERİ

Görgü tanığı ise "Kız bana 'Konya'dan belalım geldi, gel' dedi. 5 el ateş etti. Derdi kızla birlikte olmak, evlenmek. Ama kız istemiyordu bunu." diye konuştu.

"KONYA'DAN BELALIM GELDİ" DEMİŞ

Olayı gören Mevlüt Koç, "Kız bana 'Konya'dan belalım geldi, gel' dedi. Ben de hemen içeri girdim. 'Polisi ara, gelsin alsın' dedim. Olay büyümesin derken içeri girdi, ateş etmeye başladı. Kız komşum. Bu belalısı, durmadan tehdit ediyordu kızı. 5 el ateş etti. Durmadan telefonla rahatsız ediyordu. Derdi kızla birlikte olmak, evlenmek. Ama kız istemiyordu bunu. Olayın tam karşısındaydım. Konuşuyordu kızla. Sonra kaçtı." diye konuştu.

ZANLININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Kartal’da aile sağlığı merkezine silahla gelen Rahmi Uygun, burada hemşire olarak görev yapan Ömür Erez’i silahla vurarak öldürdü. Uygun’un emniyetteki ifadesinde, iddiaya göre birlikte oldukları dönemde Erez’e 200 bin TL verdiği, ayrıldıktan sonra parayı geri istemesine rağmen alamadığı, bu nedenle çıkan tartışmadan dolayı cinayeti işlendiği öğrenildi.

Kartal’da Yunus Mahallesi Topselvi 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde saat 13.45 sıralarında yaşanan olayda, aile sağlık merkezine elinde silahla gelen Rahmi Uygun, burada çalışan Ömür Erez isimli hemşireyi silahla başından vurdu. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ömür Erez hastanede hayatını kaybetti. 1988 doğumlu Rahmi Uygun, Bağcılar’da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

“Verdiği 200 bin TL’yi geri istedi”

Uygun’un emniyetteki ifadesine göre, önceden iki evlilik yapmış olan Ömür Erez ile iki yıl önce internetten tanıştıkları, 1 yıl sevgili oldukları, son 1 yılda da ayrı oldukları öğrenildi. Uygun’un iddiasına göre Erez’e ilişki döneminde 200 bin TL para verdiği, ilişkileri sonlanınca parayı Erez’den istemesine rağmen geri alamadığı öğrenildi. Uygun’un Konya’dan kiralık bir otomobille İstanbul’a geldiği, aile sağlığı merkezinde cinayet olayını gerçekleştirdiği, olay sonrasında aynı araçla firar ettiği öğrenildi. Uygun, daha sonra suç aleti silahla beraber Bağcılar’da gözaltına alınırken, otomobili birlikte kiraladıkları Musa T. adlı bir kişi de yakalandı.

Yorumlar 75 Yorum Var
  • Erol 22.01.2022 21:34
    İdam geri gelsin
  • 1009 21.01.2022 15:14
    Borç vermişte alamamış ta biz bu senaryoları çok gördük senin hücrede çürüyüp ömrünü tüketmen hemşirenin ailesinin içini bir nebze olsun ferahlatacaktır.
  • Osmanlı 21.01.2022 11:01
    Bu piskopatları ,içimizde barındırmaya devam edelim bakalım ,ne hayrını göreçeksek.
  • Cemaldemir 21.01.2022 10:45
    Idam uygulanmassa silahlar toplanmadikca sonuc ne yazikki cinayetler böyle her gün devam eder ayrica ne kadar basit cinayet islemek esasinda böyle katilleri hic yargisiz hemen aninda idam edilecek ölüsünüde cöpe atacaksin ne bu ya herkesin belinde silahlar kowboy filmi mi ceviriyoruz
  • Poydoros 21.01.2022 10:07
    Kısasta hayat vardır...(H.Ş)
Daha fazla yorum görüntüle