6 askerin şehit olduğu terör örgütü saldırı davasında karar

Şırnak - Van karayolunda 6 askerin şehit olduğu terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırı davasında terörist Hüseyin Osmanpur’a 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 531 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2022 12:30 GÜNCELLEME 15.02.2022 13:09 GÜNCEL
6 askerin şehit olduğu terör örgütü saldırı davasında karar
6 askerin şehit olduğu terör örgütü saldırı davasında karar

Şırnak'ta 26 Eylül 2016’da, Şırnak- Van yolu güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine yönelik PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden Hüseyin Osmanpur'un yargılanmasına Şırnak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

Devletin birlik ve bütünlüğünü bozma, silahlı terör örgütüne üye olma, kasten adam öldürme, yağma, mala zarar verme ve ateşli silah kanununa muhalefet’ suçlarından yargılanan Osmanpur'a 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 531 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Mahmutcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan cezalar. Suçsuz yere 500 kişiyi de öldürseler cezası hapis. Yani devlet korumasında ömür boyu beslenme ve saklanma garantisi. Kıssasta hayat vardır ayeti kerimesine çok ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu terörist bizim ekmeğimizi yiyip hapismi yatacak idammm idammmm...idammmmmmmmmmmm
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu verdiğiniz ceza ile ölen askerlerimiz gerimi geldi,bu hain onların yaşam hakkını elinden aldı, devlette aynısını o terörist te yapmalıydı ama yapamaz çünkü kanunlar yetersiz ve bizde insan hakları var.
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah güvenlik güçlerinin ve askerin şehit edilmesine karışan yardım eden azmettiren her hainin belasini cehennemin en dibinde versin. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü hainlikten korusun. Şehitlerimizi ise cennetinde en güzel köşelerde yer versin insallah
    Cevapla
  • Zakir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani idam her seçim öncesi ısıtıp rafa atılan idam. Ömür boyu besle bumudur yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR