Erzurum'da annesine ateş açtı: Araya giren kardeşi öldü

Erzurum'da, Mustafa Ağdaş (22), tartıştığı annesi Esragül Aciçimen (39) ile araya giren kardeşi Yahya Ağdaş'ı (14) tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yahya Ağdaş hayatını kaybetti, annesinin tedavisi sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2022 10:13 GÜNCELLEME 20.02.2022 12:02 GÜNCEL
Erzurum'da annesine ateş açtı: Araya giren kardeşi öldü
Erzurum'da annesine ateş açtı: Araya giren kardeşi öldü

Olay, 18 Şubat'ta saat 21.00 sıralarında Palandöken ilçesi, Müftü Solakzade Mahallesi'nde bir apartmanın 1'inci katında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Ağdaş, annesi Esragül Aciçimen ile tartışmaya başladı.

Mustafa Ağdaş, eline aldığı av tüfeğini annesine doğrulttu. Bu sırada odadaki kardeşi Yahya Ağdaş, annesinin önüne geçti. ​Anne ile oğlu ateşlenen tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekipleri, anne ile oğlunu Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Yahya Ağdaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir süre önce eşinden ayrılan anne Esragül Aciçimen'in ise hayati tehlikesi sürüyor. Kardeşi ve annesini vurduktan sonra polise teslim olan Mustafa Ağdaş, ilk ifadesinde olayın kaza ile olduğunu söylediği belirtildi. Bu arada Yahya Ağdaş'ın cenazesi, öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • insan 2 yıl önce Şikayet Et
    kendisi kardeşim dediğim kişi olur inşallahh müebbet yer
    Cevapla
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef son zamanların haberleri hep kesik hep yarım neden Tartışma çıkmış Sebep neymiş çocuk para mı istemiş uyuşturucu mu kullanıyor yoksa anne de mi sorun var çok sayıda haber bir olay oldu diye söylenir ne sebep neden sonuç söylenmiyor sosyal medya çağdaş dünya ile beraber yıkılmış bir ahlak yıkılmış bir gençliğimiz var maalesef Çanakkale'den 100 yıl sonra medya ile savaşı kaybettik verdiğimiz Savaş onlar gibi olmamaktı Oysaki şimdi onlardan daha beter haldeyiz
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi len oradan kazaymış. pis katil asılman lazım.
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    toplum olarak nereye gidiyoruz inşallah sonumuz hayırlı olur
    Cevapla
  • Ordulu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu bize. Allah sonumuzu hayretsin. Annesini,babasını ve kardeşini vuran evlatlar. Oğlunu kızını vuran Anne babalar. Allah bu yavruya ve tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR