Son Dakika: İçişleri duyurdu: PKK'lı terörist teslim oldu

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı: PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 17'ye yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.02.2022 15:48 GÜNCELLEME 25.02.2022 16:16 GÜNCEL
Son Dakika: İçişleri duyurdu: PKK'lı terörist teslim oldu
Son Dakika: İçişleri duyurdu: PKK'lı terörist teslim oldu

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanlığı, bir PKK'lı teröristin teslim olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

"Bakanlığımızın koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensubunun 1992 yılında terör örgütüne katıldığı, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. 

Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan  örgüt mensubu sayısı 17'ye yükseldi. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • İslam Sancağı 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ihracatını AB-D'den Asya ve Afrika bölgesine kaydırmalı, ihracatımızın çoğunu AB'ye yaptığımız için ekonomik ambargo korkusuyla Yunanistan gibi çapulcu ülkelere gerektiği cevabı veremiyoruz, Misak-ı Milli topraklarımızı bu ekonomik ambargo korkusu yüzünden geri alamıyoruz. Türkiye'de misak-ı milli sınırlarını acil ilhak etmeli. Böylece enerji sorunu da ortadan kalkar. Her sene 50 milyar dolar döviz enerji için yurt dışına çıkmak zorunda kalmaz, biz kendi hakkımız olanı almıyoruz yanı başımızda pkk/ypg teröristleri hakkımız olanı gasp edip para kazanıyor üstüne bize saldırıyor çaldıkları ile.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR